ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μίνο Ραϊόλα τρολάρει και τον «θάνατο» του: Αυτός είναι ο μεγαλοατζέντης των σούπερ σταρ

Μίνο Ραϊόλα
AP Images

Ο Μίνο Ραϊόλα εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να τρολάρει όσους τον «πέθαναν» και να διαπραγματεύεται τεράστια deal, όπως του Έρλινγκ Χάλαντ. Γι’ αυτό είναι κι ο κορυφαίος!

Η είδηση του «θανάτου» του σόκαρε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ακόμα περισσότερο, όμως, σόκαρε το γεγονός ότι ήταν fake news.

Ο Ιταλός δεν είναι ένας από τους πολλούς, είναι Ο ατζέντης! Στο πελατολόγιο του έχει ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Χάλαντ, Ντε Λιχτ, Ντοναρούμα, Πογκμπά, Ιμπραϊμοβιτς, Ντε Φράι, Χράφενμπερχ, Βεράτι, Λοθάνο, Ντάμφρις, Μάλεν, Κλάιφερτ και Μαζραουί.

Πέρα, από πολύ καλός στη δουλειά του, βέβαια, είναι και μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, κάτι που μοιάζει «αναμενόμενο» για κάποιον που βρίσκεται στην ελίτ, ενός τόσου δύσκολου επαγγέλματος.

Ο Ραϊόλα είναι από τους ανθρώπους που μπορεί να τρολάρει ολόκληρο το σύμπαν και αυτό έπραξε και με την είδηση του «θανάτου» του, που εξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιο φιάσκο. «Τρέχουσα κατάσταση υγείας όσους αναρωτιούνται: εκνευρισμένος που με σκοτώνουν για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες. Επίσης, φαίνεται ότι έχω τη δυνατότητα να αναστηθώ», έγραψε στο twitter, εκφράζοντας παράλληλα και τον εκνευρισμού του για όσους τον… πέθαναν.

Ο 55χρονος μεγαλοατζέντης φημίζεται για τη σκληρότητά του στις διαπραγματεύσεις, όπου δύσκολα κάνει πίσω στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τον πελάτη του, αλλά και τον ίδιο. Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα «χαριζόταν» ούτε στον θάνατο.

Η κατάσταση της υγείας του

Ο «θάνατος» του ήταν fake news, ωστόσο μέσα σε όλη αυτή την ιστορία υπάρχει μια μεγάλη αλήθεια. Ο Μίνο Ραϊόλα είναι άρρωστος κι όπως ανάφερε κι ο γιατρός, Αλμπέρτο Ζανγκρίλο, ο οποίος είναι επικεφαλής στη ΜΕΘ του Σαν Ραφαέλ στο Μιλάνο, όπου νοσηλεύεται: «παλεύει για τη ζωή του».

Τη πραγματική σοβαρότητα της κατάστασής του, τη γνωρίζουν μόνο ο ίδιος κι οι δικοί του άνθρωποι, ωστόσο βάσει των όσων έχουν διαρρεύσει είναι βαριά άρρωστος και παλεύει για να πάρει όσο το δυνατόν πιο μεγάλη χρονική παράταση. Αυτό φάνηκε, άλλωστε κι από το ύφος του διαδικτυακού «ξεσπάσματος» του.

Ο Ραϊόλα προσπαθεί να μην αλλάξει την καθημερινότητα του, έστω κι αν όπως φαίνεται δεν μπορεί να κάνει αυτό που έκανε τα προηγούμενα καλοκαίρια. Να πάει από πόλη σε πόλη κι από ομάδα σε ομάδα για να κερδίσει το καλύτερο δυνατό deal για τον εκάστοτε πελάτη του.

Το μυθικό deal με τον Χάλαντ

Ακόμα και τώρα, πάντως, έχει τον τρόπο του να είναι στην επικαιρότητα, έστω κι αν πλέον δεν προκαλεί, όπως συνήθιζε στο παρελθόν. Απλά να θυμίσουμε ότι το πιο «καυτό» όνομα του φετινού καλοκαιριού, ο Έρλινγκ Χάλαντ είναι πελάτης του.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα, δημοσίευμα της «Daily Mail» έκανε λόγο για συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα του προσφέρει εβδομαδιαίες απολαβές 600.000 ευρώ! Παράλληλα, οι «πολίτες» θα ενεργοποιήσουν και τη ρήτρα των 75.000.000 ευρώ που έχει ο Νορβηγός επιθετικός στο συμβόλαιο του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Σε περίπτωση που όλα τα παραπάνω «σφραγιστούν» με υπογραφές τότε το γραφείο του Ραϊόλα θα πάρει μια ιδιαίτερα μεγάλη προμήθεια, η οποία μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα 17.000.000 ευρώ!

Η ατάκα του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς είναι από τους παίκτες που τον ξέρει όσο ελάχιστοι, καθώς ήταν ο πρώτος μεγάλος πελάτης του κι αυτός που τον έβαλε γέρα στο «κόλπο» των μάνατζερ. Ο Σουηδός «σταρ», λοιπόν, έχει πει για τον Ραϊόλα: «Καλά ξεμπερδέματα σε όσους τον τσαντίζουν». Κι αυτό «λέει» πολλά για ποιος είναι ο μεγαλοατζέντης των σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου!

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο φιάσκο με Ραϊόλα: Fake news ο θάνατος του - «Με σκότωσαν για δεύτερη φορά σε 4 μήνες»

«Σεισμός» στην Ευρώπη: Η Μάντσεστερ Σίτι συμφώνησε με τον Χάλαντ - 600.000 ευρώ την εβδομάδα!