ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι: Στο νοσοκομείο «κλείνει» το deal με Χάλαντ - Οι «πολίτες» επισκέφθηκαν τον Ραϊόλα

Μάντσεστερ Σίτι: Στο νοσοκομείο «κλείνει» το deal με Χάλαντ - Οι «πολίτες» επισκέφθηκαν τον Ραϊόλα

Μάντσεστερ Σίτι: Οι «πολίτες» επισκέφθηκαν τον Μίνο Ραϊόλα στο νοσοκομείο για να κλείσουν το mega deal της απόκτηση του Έρλινγκ Χάλαντ.

Όλο και πιο κοντά στη μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ετοιμάζεται να κάνει δικό της τον Νορβηγό επιθετικό.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγο καιρό, οι πρωταθλητές Αγγλίας ήρθαν σε συμφωνία με τους εκπροσώπους του παίκτη, τον οποίο σκοπεύουν να κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο της Premier League.

Ο Χάλαντ αναμένεται να πάρει εβδομαδιαίο μισθό που θα φτάσει τις 600.000 ευρώ, ενώ η Σίτι θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 75.000.000 ευρώ που έχει στο συμβόλαιο του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο ατζέντης του νεαρού επιθετικού, Μίνο Ραϊόλα αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, μάλιστα χρειάστηκε να διαψεύσει μέχρι και τον «θάνατο» του της προηγούμενες ημέρες. Ο Ιταλός μεγαλοατζέντης, όμως, συνεχίζει την καθημερινότητα του κι εντός νοσοκομείο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αγγλία, οι εκπρόσωποι της Μάντσεστερ Σίτι τον επισκέφθηκαν για προχωρήσουν τις διαδικασίες του μεγάλου deal.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μίνο Ραϊόλα τρολάρει και τον «θάνατο» του: Αυτός είναι ο μεγαλοατζέντης των σούπερ σταρ

«Σεισμός» στην Ευρώπη: Η Μάντσεστερ Σίτι συμφώνησε με τον Χάλαντ - 600.000 ευρώ την εβδομάδα!