ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Βήμα για τα μπαράζ η Λαμία, «βυθίζεται» ο Απόλλωνας - Τα highlights κι η βαθμολογία

Super League
Intime

Super League: Δείτε τα highlights από τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία των Playouts.

Η Λαμία πέτυχε ένα μεγάλο «διπλό» στην Τρίπολη και σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα, ξέφυγε στο +4 κι έκανε σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή στα μπαράζ παραμονής.

Η ομάδα της Φθιώτιδας κέρδισε 2-0 τον Αστέρα κι έχει τον πρώτο λόγο, δύο αγωνιστικής πριν το φινάλε των playouts, για την αποφυγή της τελευταίας θέσεις. Εκεί, βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος είναι με την πλάτη στον τοίχο και δεν του αρκεί πια μόνο η νίκη επί της Λαμίας για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ηττήθηκε 5-1 στη Νίκαια από τον Ιωνικό, ο οποίος συνεχίζει αήττητος στη δεύτερη φάση. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, έκαναν και ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην ιστορία των playouts.

Αήττητος ο Ατρόμητος, «διπλό» ο Παναιτωλικός

Το αήττητο που έχει στα playouts διατήρησε ο Ατρόμητος, καθώς απέσπασε 1-1 στην έδρα του Βόλου. Η ομάδα του Περιστερίου μετράει πλέον δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν, αλλά για να αποφύγουν την ήττα χρειάστηκαν και τις επεμβάσεις του Γιαννιώτη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας δήλωσε «παρών», όποτε η ομάδα του τον χρειάστηκε, σε ένα ματς που ήταν αρκετά καλό, δεδομένου ότι δεν υπήρχε και κάποιο βαθμολογικό κίνητρο.

Όπως συνέβη στην κανονική διάρκεια της Super League, έτσι και στα playouts, ο Παναιτωλικός έφυγε με το «τρίποντο» από την έδρα την έδρα του ΟΦΗ. Η ομάδα του Αγρινίου νίκησε 1-0 κι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, χάρη στο τέρμα του Βέργου στο 52ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην κορυφή των Playouts, αλλά αυτό θα αλλάξει αν ο Αστέρας Τρίπολης κερδίσει τη Λαμία, τη Δευτέρα (2/5).

ΤΑ HIGHLIGHTS

Δευτέρα (2/5)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΜΙΑ 0-2

Super League
Οι σκόρερ του Αστέρας Τρίπολης - Λαμίαslgr.gr

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 5-1

Super League
Οι σκόρερ του Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνηςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημήτρης Σπανός (Ιωνικός)

Πάρης Κωνσταντακόπουλος (Απόλλων Σμύρνης)

Σάββατο (30/4)

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-1

Super League
Ο σκόρερ του ΟΦΗ - Παναιτωλικόςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΒΟΛΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

Super League
Οι σκόρερ του Βόλος - Ατρόμητοςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Ο Ολυμπιακός μπορεί να ευνοηθεί από το «εμπάργκο» της UEFA στη Ρωσία