ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Όλα τα δεδομένα για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου - Τη Δευτέρα οι αποφάσεις

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Intime

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Διαβάστε όλα τα δεδομένα που αφορούν στα εισιτήρια του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας – Τη Δευτέρα (9/5) οι τελικές αποφάσεις.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ επιμένουν στη διεξαγωγή ενός τελικού, στα πρότυπα της τελευταίας τους συνάντησης, το 2014, κάτι που «μεταφράζεται» σε παρουσία 22.000 οπαδών κάθε ομάδας.

Να θυμίσουμε ότι πρόταση της ΕΠΟ και της Αστυνομίας είναι να λάβουν από 17.000 εισιτήρια κι ουσιαστικά ο σχεδιασμός να «πατήσει» πάνω στον τελικό ΑΕΚ – ΠΑΟΚ που είχε διεξαχθεί το 2018. Τόσο οι «πράσινοι», όσο κι ο «Δικέφαλος του Βορρά» θεωρούν ότι δεν είναι αναγκαίο ένα τέτοιο «κούρεμα» κι επιμένουν στα 22.000.

Να θυμίσουμε, άλλωστε, ότι πριν από τέσσερα χρόνια ήταν απαραίτητη η μείωση του αριθμού των εισιτηρίων, καθώς οι δύο φιναλίστ βρίσκονταν στα «χαρακώματα», κάτι που φυσικά δεν ισχύει φέτος. Οι άνθρωποι των ομάδων έχουν κάνει και μια πρώτη κουβέντα για τον διαχωρισμό των θυρών του ΟΑΚΑ, με τον ΠΑΟΚ για παράδειγμα να παίρνει την «23» και τον Παναθηναϊκό την «29».

Αξίζει, πάντως, να υπογραμμίσουμε ότι όλα τα παραπάνω είναι απλά εισηγήσεις κι όχι αποφάσεις, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να αλλάξουν τις επόμενες ημέρες. Η καθοριστική συνάντηση, όπου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις θα γίνει τη Δευτέρα (9/5) το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ. Εκεί θα δώσουν το «παρών» οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, οι άνθρωποι της ΕΠΟ κι η Αστυνομία. Μόνο μετά από τη συγκεκριμένη σύσκεψη θα μπορεί να μιλήσει κάποιος για οριστικές αποφάσεις.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στις 21 Μαΐου. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό θα ξεκινήσεις στις 20:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την CosmoteTV που έχει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης:

Τελικός Κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: 17.000 για κάθε ομάδα επιθυμεί η Αστυνομία

Κύπελλο Ελλάδας: Από 22.000 εισιτήρια ζήτησαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για τελικό