ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας: Από 21.478 εισιτήρια για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στον τελικό

Τελικός Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Συμφωνία για τα εισιτήρια του τελικού.
InTime / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Η σύσκεψη για τον τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ έφερε συμφωνία για τα εισιτήρια ανάμεσα σε ομάδες, ΕΠΟ και Αστυνομία.

Σύσκεψη για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (9/5). Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 21 Μαΐου με φόντο το τρόπαιο, και θα έχουν στο πλευρό τους από 21.478 φιλάθλους τους ο κάθε ένας.

Ο Παναθηναϊκός έθεσε το θέμα του αριθμού των εισιτηρίων, κάνοντας σαφές πως η θέση του ήταν αδιαπραγμάτευτη και πως δεν δέχεται σε καμία περίπτωση τις προτάσεις για 17.000 σε κάθε ομάδα. «Πάμε μίνιμουμ στα ίδια εισιτήρια με τον τελικό του '14, δηλαδή σχεδον 22.000 και αν γίνεται να φτάσουμε ακόμα και στις 24.000», ήταν η πρόταση της «πράσινης» πλευράς με την οποία συμφώνησε η πλευρά του ΠΑΟΚ ενώ και η Αστυνομία εμφανίστηκε θετική.

Εν τέλει, οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη κατέληξαν στον αριθμό των 21.478 για την κάθε ομάδα, διότι οι θύρες που περισσεύουν είναι δύσκολες ως προς την αστυνόμευση καθώς έχουν αλλάξει κάποια πράγματα γεωγραφικά στο ΟΑΚΑ με την τοποθέτηση πλέξιγκλας κλπ στις κερκίδες. Η ΕΠΟ από την πλευρά της θα πάρει 5.504 εισιτήρια, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει και το θέμα των προσκλήσεων που θα πάρει η κάθε ομάδα, η ώρα που θα ανοίξουν οι θύρες και κάποια ακόμα διαδικαστικά ζητήματα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.