ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλκης Καμπανός: Αποθεώθηκε ο Σέρχιο Αραούχο στο Άρης – ΑΕΚ – «Αν σκοράρω, δεν θα πανηγυρίσω»

Super League
Intime

Super League: Ο Σέρχιο Αραχούχο παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τη Δομή «Εις το Όνομα του Άλκη» στο Άρης - ΑΕΚ, για τη γενικότερη αντίδραση του στο θέμα του Άλκη Καμπανού.

Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ γνώρισε την αποθέωση στο «Κλ. Βικελίδης».

Να θυμίσουμε ότι το πρωί του Σαββάτου (14/5) επισκέφθηκε το μνημείο του νεαρού οπαδού που δολοφονήθηκε κι άφησε τη φανέλα του.

Το βραβείο που παρέλαβε ο Αραούχο αναγράφει στη βάση του και ένα συγκινητικό μήνυμα, που αναφέρει: «Σέρχιο, κατά τη διάρκεια ενός παθιασμένου αγώνα μέσα σε μόνο ένα δευτερόλεπτο η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας και η στάση σου έλαμψαν. Έχεις την ειλικρινή μας εκτίμηση, είσαι ένα παράδειγμα απ’ αυτά που θέλουμε να βλέπουμε στο ποδόσφαιρο και στη ζωή».

Ο παίκτης της ΑΕΚ κατά την απονομή, δήλωσε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ. Θέλω να επαναλάβω ότι η αντιπαλότητα πρέπει να είναι μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Πάνω απ' όλα να είμαστε άνθρωποι. Στο σημερινό παιχνίδι, η εξέδρα είναι πάρα πολύ σημαντική για τις δύο ομάδες. Ελπίζω να κερδίσει ο καλύτερος. Αν σκοράρω σε αυτό το γήπεδο, δεν θα πανηγυρίσω από σεβασμό».

Super League
Ο Σέρχιο Αραούχο γνώρισε την αποθέωση στο «Κλ. Βικελίδης».In Time

Διαβάστε επίσης:

Live Blog, Super League: Ο «τελικός» Ευρώπης Άρης – ΑΕΚ και τα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός – ΠΑΣ