ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Το «ιδιαίτερο» ενδιαφέρον του ΑΕΚ – Ολυμπιακός – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Intime

Super League: Με τη 10η αγωνιστική πέφτει η αυλαία των playoffs, όπου το ΑΕΚ – Ολυμπιακός παρουσιάζει «ιδιαίτερο» ενδιαφέρον, ενώ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται λίγες ημέρες πριν τον τελικό Κυπέλλου.

Τα ευρωπαϊκά εισιτήρια «μοιράστηκαν» το Σάββατο (14/5) κι ως εκ τούτου το μοναδικό αγωνιστικό ενδιαφέρον που υπάρχει είναι η τελική κατάταξη.

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, όμως, έχει το δικό ξεχωριστό ενδιαφέρον. Η «Ένωση» έμεινε εκτός Ευρώπη και μοιάζει με «καζάνι» που βράζει, με τον κόσμο της να είναι στα «κάγκελα»!

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας (16/05) οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, ζητώντας απολύσεις όλων όσων εμπλέκονται φέτος στον αγωνιστικό σχεδιασμό. Όπως είναι φυσικό, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά ποια θα είναι κι η αντίδραση τους στο τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στη σεζόν.

Την ίδια ώρα στην Τούμπα, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα δώσουν έναν αγώνα που μοιάζει με πρόβα τζενεράλε πριν από τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας, το ερχόμενο Σάββατο (21/5). Βέβαια, τόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο κι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να προφυλάξουν παίκτες ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Μια ενδεχόμενη ισοπαλία στην Τούμπα, μπορεί να φέρει στη δεύτερη θέση τον Άρη, ο οποίος ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΣ για Ιωάννινα.

Διαβάστε επίσης:

Κύπελλο Ελλάδας: Εξαντλήθηκαν τα «πράσινα» εισιτήρια για τον τελικό, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Έρχεται «τσουνάμι» και ολικό ξήλωμα