ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Νίκησε ο ΠΑΟΚ στην πρόβα τελικού, ο Ελ Αραμπί «βύθισε» την ΑΕΚ - Η τελική βαθμολογία

Super League
Intime

Super League: Ο ΠΑΟΚ πήρε νίκη και ψυχολογία κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενόψει του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε για 15ο ματς αήττητος κόντρα στην απογοητευτική ΑΕΚ, στα δύο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs.

Στην Τούμπα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχθηκε το «τριφύλλι» σε μια πρόβα τζενεράλε πριν από τη μάχη του ερχόμενου Σαββάτου (21/5) στο ΟΑΚΑ, όπου θα διεκδικήσουν το Κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε να θέλει περισσότερο το ματς, επικράτησε 2-0 και πέρα από το «τρίποντο» πήρε και ψυχολογία, ενόψει του τελικού. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός φάνηκε να έχει περισσότερο το μυαλό του σε αυτό το ματς, ωστόσο έχασε τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατέλαβε έτσι τη δεύτερη θέση, αναγκάζοντας παράλληλα τους «πράσινους» στην πρώτη τους ήττα στα playoffs.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν με «διπλό» στο ΟΑΚΑ, καθώς νίκησε 3-2 την ΑΕΚ, η οποία προηγήθηκε δύο φορές, αλλά γνώρισε άλλη μια ήττα σε μια τραγική σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» επέκτειναν το αήττητο σερί τους κόντρα στην «Ένωση» στα 15 ματς, έχοντας σε αυτό το διάστημα 10 νίκες! Τελευταία επικράτηση των «κιτρινόμαυρων» ήταν το 2018 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ανάρτηση της στα social media ανέφερε: «Η ολοκλήρωση μιας πλήρως αποτυχημένης χρονιάς για την οποία οφείλουμε την πιο μεγάλη συγγνώμη στον κόσμο μας!».

Στα Ιωάννινα, ο Άρης έκανε εύκολα πέρασμα, επικρατώντας 3-0 του τοπικού ΠΑΣ κι ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν. Οι «κίτρινοι» τερμάτισαν στην τρίτη θέση, καθώς ήθελαν ισοπαλία στην Τούμπα για να ανέβουν στη δεύτερη.

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ SUPER LEAGUE

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3

Super League
Οι σκόρερ του ΑΕΚ - Ολυμπιακόςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σωκράτης Οφρυδόπουλος (ΑΕΚ)

Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός)

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-0

Super League
Οι σκόρερ του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκόςslgr.gr

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ 0-3

Super League
Οι σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα - Άρηςslgr.gr

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στο ΟΑΚΑ - Οπαδοί της ΑΕΚ προσπάθησαν να πάνε στα αποδυτήρια

AEK-Ολυμπιακός: Εκρηκτική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ - Γιούχα και συνθήματα κατά πάντων (photos)