ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Η απεργία απειλεί με «χάος» τον τελικό Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Super League
AP Images

Champions League: Η απεργία στα ΜΜΜ απειλεί με «χάος» το Παρίσι την ημέρα διεξαγωγής του τελικού, Λίβερπουλ Ρεάλ Μαδρίτης.

Δύο από τις πιο επιτυχημένες ομάδες του Champions League, η Λίβερπουλ κι η Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά στην ιστορία, με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 28 Μαΐου στο «Stade de France» του Παρισιού. Εκείνη την ημέρα, όμως, είναι πολύ πιθανό να επικρατεί «χάος», λόγω της απεργίας που θέλουν να κάνουν τα γαλλικά συνδικάτα μεταφορών. Τα κύρια συνδικάτα του RATP (Régie autonomome des transports parisiens) έχουν ξεκινήσει κάλεσμα για απεργία το ερχόμενο Σάββατο (28 Μαΐου).

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L'Équipe», αναφέρεται έλλειψη προσωπικού μεταξύ των οδηγών και επελέγη το Σάββατο για την κινητοποίηση, προκειμένου να «υπάρξει ισχυρός αντίκτυπος». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την Τρίτη (24/5), αναμένεται συνάντηση της Κυβέρνησης με τα συνδικάτα, προκειμένου να βρεθεί λύση.

Διαβάστε επίσης:

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατέκτησε το Europa League, 5-4 τη Ρέιντζερς στα πέναλτι - Τα highlights