ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Champions League: Η UEFA ζήτησε συγγνώμη για τα αίσχη του «Stade de France»

Τελικός Champions League
AP Images

Τελικός Champions League: Η UEFA με επίσημη ανακοίνωση της απολογήθηκε στους φιλάθλους για τα όσα δυσάρεστα βίωσαν στον Λίβερπουλ Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Παρίσι, για να παρακολουθήσουν τον τελικό κι έζησαν τα αίσχη που έγιναν πριν τη σέντρα.

Ο τελικός δεν ήταν γιορτή, καθώς έξω από το «Stade de France» επικράτησε πανικός κι αρκετός κόσμος μπήκε στο γήπεδο με πλαστά εισιτήρια ή χωρίς να έχει καν στην κατοχή του κάποιο «μαγικό χαρτάκι», με αποτέλεσμα να ξεκίνησε με 40 λεπτά καθυστέρηση!

Αξίζει να τονίσουμε ότι σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Ζεράλ Νταρμανέν, σχεδόν 30.000 άτομα μπήκαν στο «Stade de France» χωρίς εισιτήριο ή με πλαστά «μαγικά χαρτάκια».

Στην ανακοίνωση της η UEFA αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι: «Η UEFA επιθυμεί να ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους θεατές που είχαν βιώσει ή βίωσαν τρομακτικά και οδυνηρά γεγονότα κατά την προετοιμασία του τελικού του UEFA Champions League. Κανένας ποδοσφαιρόφιλος δεν πρέπει να τεθεί σε αυτή την κατάσταση και δεν πρέπει να συμβεί ξανά».

Σχετικές ειδήσεις