ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί Σεν Ζερμέν: Στρώνει «χαλί» εκατομμυρίων στον Ζιντάν, θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος στον κόσμο

Ζινεντίν Ζιντάν Παρί Σεν Ζερμέν
AP Images

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο γαλλικός σύλλογος προσφέρει ένα μυθικό συμβόλαιο στον Ζινεντίν Ζιντάν, ώστε να τον πείσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του, κάτι που αποτελεί και διακαή πόθο του «σταρ», Κιλιάν Εμπαπέ

Το αφεντικό της ΠΣΖ, Νασέρ Αλ Κελαϊφί θα έχει νέα συνάντηση με τον Γάλλο θρύλο του ποδοσφαίρου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ισπανική «Mundo Deportivo».

Το ίδιο Μέσο είχε αποκαλύψει και τη συνάντηση που είχαν οι δύο άντρες στο πλαίσιο του τελικού του Champions League. Είναι ξεκάθαρο ότι ο «Ζιζού» αποτελεί τον Νο1 στόχο των ανθρώπων της Παρί, με τις φήμες να αναφέρουν ότι αποτελεί τον εκλεκτό του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ζιντάν, ο εκλεκτός του Εμπαπέ

Ο Γάλλος «σταρ», μολονότι ο ίδιος το έχει διαψεύσει, μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την Παρί, έχει πλέον λόγο για τις κινήσεις που θα κάνει η ομάδα. Όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα στα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, ο Εμπαπέ φέρεται να ζήτησε την αντικατάσταση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, υποδεικνύοντας τον Ζινεντίν Ζιντάν ως εκλεκτό για την τεχνική ηγεσία. Επίσης, φέρεται να θέλει να διώξει το «μισό» ρόστερ, καθώς δεν επιθυμεί να βρίσκονται σε αυτό τη νέα αγωνιστική περίοδο οι: Νεϊμάρ, Κιερέρ, Ντράξλερ, Ντανίλο, Παρέδες, Ερέρα, Κουρζαβά, Ικάρντι, Σαράμπια, Γκεγιέ, Μπερνάτ, Νταγκμπά και Ρίκο.

25.000.000 ευρώ ανά σεζόν

Στην Παρί Σεν Ζερμέν, λοιπόν, έχουν «φορτσάρει» ώστε να αποσπάσουν το «ναι» του «Ζιζού», στον οποίο έχουν προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, αν αποφασίσει να πει το ναι, τότε θα παίρνει 25.000.000 ευρώ ετησίως, κάτι που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στον κόσμο. Ο Ζιντάν θα αφήσει πίσω του τον Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικό Μαδρίτης (24.000.000 ανά σεζόν) και τον Πεπ Γκουαρντιόλα της Μάντσεστερ Σίτι (23.000.000 ετησίως).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο πλευρές έφυγαν από την τελευταία τους συνάντηση με την ελπίδα ότι σύντομα θα τα ξαναπούν, αναφέροντας μάλιστα ότι αυτό θα συμβεί την Τετάρτη (8/6) στο Κατάρ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ζιντάν φέρεται να έχει ζητήσει να μπορεί να συνδυάσει τη θέση του στην Παρί, με εκείνη του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γαλλίας, κάτι που στους πρωταθλητές της Ligue 1 βλέπουν με άκρως θετικό μάτι. Εν κατακλείδι, προσεχώς αναμένεται να έχουμε «γάμο» Παρί Σεν Ζερμέν και Ζινεντίν Ζιντάν.

Σχετικές ειδήσεις