ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ή αλλάζεις ή αντίο», το «τελεσίγραφο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κριστιανο Ρονάλντο
AP Photo/Ian Walton

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η συμπεριφορά του Πορτογάλου «σταρ» έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι σκοπεύουν να του στείλουν «τελεσίγραφο», μετά την άσχημη συμπεριφορά του στο ματς με την Μπρέντφορντ, για τη 2η αγωνιστική της Premier League.

Η Μπρέντφορντ ντρόπιασε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της Premier League βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Μετά την «τεσσάρα» από την ομάδα του Λονδίνου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εκτός εαυτού και δεν μπορούσε να κρύψει τη δυσφορία του για την εικόνα των «κόκκινων διαβόλων».

Μάλιστα, όχι απλά δεν έδωσε το χέρι του στον Έρικ Τεν Χαγκ, αλλά δεν του έριξε ούτε βλέμμα. Επίσης, αρνήθηκε να πάει προς την πλευρά του κόσμου των «κόκκινων διαβόλων» που είχαν ταξιδέψει από το Μάντσεστερ, κάτι που έπραξαν ο Ολλανδός τεχνικός κι οι συμπαίκτες του.

Όλα τα παραπάνω έκαναν έξαλλη τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία, όπως αναφέρει το «Sky Sports», σκοπεύει να έχει συζήτηση με τον «CR7» για να αλλάξει συμπεριφορά. Μάλιστα, φέρεται ότι το μήνυμα θα είναι «ή αλλάζεις ή φεύγεις».

Να θυμίσουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ζητήσει πριν λίγο καιρό να φύγει, ώστε να υπογράψει ως ελεύθερος σε ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League.

Σχετικές ειδήσεις