ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίκη Ράιαν Γκιγκς: «Της έριξε κεφαλιά με πολλή δύναμη», κατέθεσε η αδερφή της Κέιτ Γκρέβιλ

Ράιαν Γκιγκς
AP Photo/Aziz Karimov

Δίκη Ράιαν Γκιγκς: Με την κατάθεση της, Έμα Γκρέβιλ, αδερφής της πρώην συντρόφου του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κέιτ, συνεχίστηκε η διαδικασία.

Ο Ράιαν Γκιγκς κατηγορείται για επίθεση στην πρώην σύντροφο του και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης πέντε ετών, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτει η Κέιτ Γκρέβιλ.

Επίσης, κατηγορείται για επίθεση κατά της αδελφής της συντρόφου του, Έμα Γκρέβιλ, την οποία φέρεται να χτύπησε με τον αγκώνα του. Η τελευταία κατέθεσε τη Δευτέρα (15/8) στο δικαστήριο για τα περιστατικά εις βάρος εκείνης της αδερφής της.

Η Έμα Γκρέβιλ ανέφερε ότι ο Γκιγκς έβαλε τα χέρια του στους ώμους της αδερφής της «και με πολλή δύναμη χρησιμοποίησε το κεφάλι του για να τη χτυπήσει στο χείλος». Στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι ήταν «λάθος» της Έμα κι όταν θα είναι «η επόμενη».

Η Κέιτ Γκρέβιλ προέτρεψε την αδερφή της να καλέσει την αστυνομία, αλλά όπως ανέφερε εκείνη στην κατάθεση της ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας της είπε να μην το κάνει και να σκεφτεί την κόρη και την καριέρα του.

Επίσης, η Έμα Γκρέβιλ αναφέρθηκε στο βράδυ της 1ης Νοεμβρίου όταν έγινε κι εκείνη θύμα επίθεσης του Ράιαν Γκιγκς. Όπως ανέφερε βρέθηκε στο σπίτι τους για να φροντίσει τα κατοικίδια, ώστε το ζευγάρι να περνούσε το βράδυ στο ξενοδοχείο. Όπως κατέθεσε στη συνέχεια, η αδερφή της την ενημέρωσε με μήνυμα να μαζέψει τα πράγματά της, καθώς θα έφευγε από το σπίτι λόγω καυγά που είχε με τον Γκιγκς.

Το ζευγάρι συνέχισε στον καβγά του και μετά την επιστροφή τους στο σπίτι, όπου αμφότεροι έφτασαν «αναστατωμένοι» κι όχι μαζί. Η Έμα Γκρέβιλ, όπως είπε, βρήκε κάποια στιγμή στην κουζίνα τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι πάνω από την αδερφή της, η οποία προσπαθούσε να πιάσει το κινητό της. Προσπάθησε να τον τραβήξει από πάνω της και τότε εκείνος «γύρισε προς τα δεξιά και ο αγκώνας του άγγιξε το σαγόνι μου. Ως αποτέλεσμα, τον άφησα». Η πλευρά του Γκιγκς αρνήθηκε όλες τις πράξεις που του αποδόθηκαν.

Σχετικές ειδήσεις