ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ανοίγει η αυλαία της νέας σεζόν – Οι μεταδόσεις της πρεμιέρας

Super League: Ανοίγει η αυλαία της νέας σεζόν – Οι μεταδόσεις της πρεμιέρας

Super League: Από το Πανθεσσαλικό Στάδιο ξεκινά, την Παρασκευή (19/8) το βράδυ, ο φετινός «μαραθώνιος» του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία είναι αυτό ανάμεσα στον Βόλο και τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι δύο ομάδες απέτυχαν πέρυσι να μπουν στα Playoffs και κατέφυγαν σε αλλαγή προπονητή, με τον 49χρονο Γάλλο, Οσβάλντ Τανσό να αναλαμβάνει τους γηπεδούχους, οι οποίοι προχώρησαν σε 14 μεταγραφές!

Από την άλλη, οι Αρκάδες έχουν, πλέον, στον πάγκο τους τον Ηρακλή Μεταξά, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν ως το πρώτο φαβορί για να συμπληρώσουν την πρώτη εξάδα της regular season.

Από εκεί και πέρα, μόνο η ΑΕΚ αγωνίζεται εκτός έδρας από το λεγόμενο «Big-5» στην έναρξη της νέας σεζόν, η οποία αναμένεται πιο αμφίρροπη από ποτέ.

Super League: 13 αγωνιστικές σε 86 ημέρες!

Η διακοπή λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ κάνει ιδιαίτερα απαιτητικό το πρόγραμμα για τις ομάδες. Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου, με τον πρώτο γύρο να ολοκληρώνεται στις 13 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι σε διάστημα 86 ημερών θα διεξαχθούν 13 αγωνιστικές.

Στη συνέχεια θα υπάρχει μια μεγάλη διακοπή λόγω Μουντιάλ, με τον δεύτερο γύρο να ξεκινά στις 21 Δεκεμβρίου, ήτοι τρεις ημέρες μετά τη διεξαγωγή του τελικού στο Κατάρ. Η regular season είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί στις 12 Μαρτίου και μια εβδομάδα αργότερα (18/3) θα ξεκινήσουν τα playoffs / playouts. Όσο για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, αυτή θα γίνει στις 14 Μαΐου.

Οι μεταδόσεις της 1ης αγωνιστικής στη Super League

Παρασκευή (19/8)

  • Βόλος – Αστέρας Τρίπολης (21:30 – CosmoteSport1HD)

Σάββατο (20/8)

  • Ατρόμητος – ΟΦΗ (20:00 – Novasports2HD)
  • Λαμία – ΑΕΚ (21:30 – CosmoteSport1HD)
  • ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (21:45 – Novasports Prime)

Κυριακή (21/8)

  • Παναθηναϊκός – Ιωνικός (20:00 – CosmoteSport2HD)
  • Άρης – Λεβαδειακός (20:30 –Novasports Prime)
  • Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (22:00 – CosmoteSport1HD)

Σχετικές ειδήσεις