ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίκη Μεντί: Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες - 19χρονη κατέθεσε ότι τη βίασε ενώ κοιμόταν

Δίκη Μεντί: Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες - 19χρονη κατέθεσε ότι τη βίασε ενώ κοιμόταν
O Μπεντζαμίν Μεντί
Photo by Christopher Furlong/Getty Images

Δίκη Μεντί: Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για τη δράση του αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι.

Ένα από τα εφτά φερόμενα ως θύματά του, κατέθεσε χθες και περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα έζησε στην έπαυλη του Μπεντζαμίν Μεντί.

Η 19χρονη γυναίκα – σύμφωνα με όσα ανέφερε βιάστηκε από τον σταρ του ποδοσφαίρου Μπέντζαμιν Μέντι καθώς κοιμόταν μετά από ένα πάρτι στην έπαυλη του.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Η γυναίκα, η οποία δεν κατονομάζεται, είπε στη δίκη: «Το μόνο που θυμάμαι είναι να ξυπνάω με τον Μπεν να είναι από πάνω μου».

Με δάκρυα στα μάτια είπε στους ενόρκους στο Chester Crown Court σε μια προηχογραφημένη συνέντευξη βίντεο ότι είχε πάει σε ένα νυχτερινό κέντρο με τον ποδοσφαιριστή και μετά επέστρεψε για ένα πάρτι στην πισίνα στην έπαυλή του 4,8 εκατομμυρίων λιρών στο Prestbury, Cheshire.

«Με βίασε σε pool party στο σπίτι του»

Λίγες ημέρες πριν μια 22χρονη κατέθεσε για τον Γάλλο αμυντικό ότι την κατά τη διάρκεια ενός τριήμερου pool πάρτι την οδήγησε στον κάτω όροφο της έπαυλής του και την βιάσε.

Το φερόμενο θύμα ήταν η πρώτη από τις τρεις γυναίκες που ισχυρίστηκαν ότι βιάστηκαν από τον Γάλλο αμυντικό σε ένα διήμερο πάρτι στην πισίνα της έπαυλής του αξίας 4,8 εκατομμυρίων λιρών μεταξύ 23 και 24 Ιουλίου πέρυσι.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Η 22χρονη είπε σήμερα στη δίκη στο Chester Crown Court ότι είχε γνωρίσει τον Μεντί σε ένα κλαμπ του Μάντσεστερ τρεις ημέρες πριν.

Πρόσθεσε δε ότι είχε προσκληθεί στο σπίτι του 28χρονου την Παρασκευή 23 Ιουλίου για ένα πάρτι και όταν έφτασε και η ατμόσφαιρα ήταν «ωραία και φιλική».

Αλλά ο μάρτυρας είπε ότι, αφού του ζητήθηκε να ακολουθήσει τη Μεντί στον κάτω όροφο, άρχισε να προσπαθεί να κάνει σεξ μαζί της.

Η 22χρονη κατέθεσε στο δικαστήριο ότι συνέχισε να την παρενοχλεί, παρά το γεγονός ότι του είπε να σταματήσει. «Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω εκείνη τη στιγμή», είπε στο δικαστήριο.

«Ήταν σαν να μαλώνω με έναν τοίχο από τούβλα. «Κατέληξα να υποχωρήσω. Δεν μπορούσα να πω ή να κάνω τίποτα άλλο. Καταλήξαμε να κάνουμε σεξ », πρόσθεσε.

Κατά την κατ' αντιπαράθεση εξέταση, στο δικαστήριο δόθηκαν στους δικαστές πολλές φωτογραφίες και βίντεο που τραβήχτηκαν μετά τον φερόμενο βιασμό που έδειχνε τον μάρτυρα με ένα άλλο κορίτσι στο πάρτι.

Καυχιόταν ότι είχε πάει με 10.000 γυναίκες καθώς βίαζε 24χρονη

Ένα από τα εφτά φερόμενα ως θύματά του, κατέθεσε την Πέμπτη (18/8) και περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα έζησε στην έπαυλη του Μπεντζαμίν Μεντί.

Η 24χρονη κατέθεσε για τον Γάλλο αμυντικό ότι την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο, το οποίο είχε οθόνη αφής κι άνοιγε με τα δακτυλικά αποτυπώματα. Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι τον παρακαλούσε να τον αφήσει να πάει σπίτι της, ενώ τον ακολουθούσε επειδή της είχε πάρει το κινητό.

«Μου πήρε το κινητό από τα χέρια και τον ακολούθησα διασχίζοντας δύο σκάλες έτσι ώστε να του το πάρω πίσω. Του έλεγα ότι είναι δικό μου και ότι ήθελα να μου το επιστρέψει. Ο μόνος λόγος που τον ακολούθησα ήταν για να πάρω πίσω το κινητό μου. Του είπα ότι ήθελα να πάω σπίτι μου και όχι να κάνω σεξ μαζί του. Εκείνος κοιτούσε προσωπικές μου φωτογραφίες και έλεγε ότι του αρέσει το στήθος μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Με αναστατώνει το πόσες φορές είπα όχι»

Το φερόμενο ως θύμα συνέχισε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, λέγοντας ότι ο Μεντί καυχιόταν ότι έχει κάνει σεξ με 10.000 γυναίκες, την ώρα που τη βίαζε. Η 24χρονη έδωσε λεπτομέρειες για όσα έζησε, πως ήταν το δωμάτιο εσωτερικά, αλλά και τι φορούσε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής. Όσο για το τι ακολούθησε, μετά τον βιασμό, ανέφερε ότι: «με αναστατώνει το πόσες φορές είπα όχι. Αμέσως μετά ένιωθα απολιθωμένη. Ήθελα απλώς να μείνω ήρεμη, να βγω έξω και να μην προκαλέσω σκηνή. Απλώς φόρεσα τα ρούχα μου και βγήκα έξω».

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον βιασμό

Η γυναίκα, μιλώντας για τα όσα έζησε μέσα στο δωμάτιο, είπε: «Ήρθε πίσω μου και με έσπρωξε στο κρεβάτι. Έτσι ήμουν στα τέσσερα. Του είπα ότι δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί του. Μου είπε ότι δεν θα με άγγιζε και ότι ήθελε να με νιώσει. Εγώ του απαντούσα ότι δεν ήθελα να κάνουμε σεξ», για να προσθέσει περιγράφοντας τη στιγμή που τη βίασε: «Μετακίνησε το εσώρουχό μου στο πλάι και μου είπε ότι ήθελε να με νιώσει για ένα λεπτό. Εγώ αρνιόμουν και στη συνέχεια εισχώρησε μέσα μου ενώ εγώ του έλεγα ότι δεν ήθελα. Μετά μου ζήτησε να βάλω το πέος του στο στόμα μου. Το έβαλα αλλά προσπαθούσα να το τραβήξω μακριά. Τότε μου είπε ότι είμαι πολύ ντροπαλή και ότι έχει κάνει σεξ με 10.000 γυναίκες».