ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Παίρνει την άδεια λειτουργίας η «OPAP Arena» - Πρεμιέρα με Ιωνικό στις 3/10

OPAP Arena
Intime News

ΑΕΚ: Είναι οριστικό! Η «OPAP Arena» εξασφάλισε το «οκ» για την άδεια λειτουργίας και θα ανοίξει κανονικά τις θύρες της για τα εγκαίνια της 30ης Σεπτεμβρίου, ενώ το πρώτο ματς είναι αυτό με τον Ιωνικό στις 3 Οκτωβρίου.

Την Τετάρτη (21/9) πραγματοποιήθηκε η επιθεώρηση του γηπέδου κι όπως έγινε γνωστό η επιτροπή εισηγήθηκε θετικά για να αδειοδοτηθεί το νέο «σπίτι» της ΑΕΚ.

Η επιτροπή έστειλε το σχετικό πρακτικό στην Περιφέρεια για να μπουν οι τελικές υπογραφές και μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες να εκδοθεί και τυπικά η άδεια.

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια του γηπέδου, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να έχει ετοιμάσει μια λαμπρή εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 20:00 κι αναμένεται να έχει διάρκεια τρεις ώρες. Η «Ένωση» έχει έρθει σε συμφωνία με την ΕΡΤ για να μεταδώσει σε ζωντανή μετάδοση την εκδήλωση.

Το πρώτο ματς της ΑΕΚ στην «OPAP Arena» θα είναι αυτό κόντρα στον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 20:00, ενώ το πρώτο ντέρμπι για την ΑΕΚ θα είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το «ντέρμπι των Δικεφάλων» είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 19:30.

Σχετικές ειδήσεις