ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίκη Νεϊμάρ: Τα «έριξε» στον πατέρα του για την οικονομική απάτη

Δίκη Νεϊμάρ
AP Photo/Joan Mateu Parra

Δίκη Νεϊμαρ: «Υπέγραφα ο,τι μου έλεγε ο πατέρας μου» δήλωσε ο Βραζιλιάνος «σταρ», κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του.

Ο Νεϊμάρ είναι κατηγορούμενος μαζί με άλλα οκτώ άτομα για οικονομική απάτη που αφορά στη μεταγραφή του από τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα.

Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσε την Τρίτη (18/10) και τόνισε ότι ο ίδιος δεν είχε συμμετοχή στις διαπραγματεύσεις. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Νεϊμάρ απάντησε μόνο στις ερωτήσεις των δικηγόρων του, με τη διαδικασία να κρατάει περίπου δέκα λεπτά.

«Υπέγραφα πάντα αυτά που ο πατέρας μου, μου έλεγε να υπογράψω. Ο πατέρας μου είχε την ευθύνη στις διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιό μου», ανέφερε ο 30χρονος και συμπλήρωσε: «Ήξερα ότι υπήρχαν φήμες από άλλους συλλόγους. Αλλά πάντα ήθελα να παίξω για την Μπαρτσελόνα, ήταν όνειρό μου να παίξω εκεί όταν έφυγα από τη Σάντος και ακολούθησα την καρδιά μου. Μπoρούσα να πάω Μαδρίτη, δεν θυμάμαι άλλες ομάδες, την τελευταία στιγμή έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στις δύο και πήγα στη Μπαρτσελόνα».

Ο Νεϊμάρ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και πέντε χρόνια, με την εισαγγελία να έχει προτείνει ποινή δύο ετών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ποινές που είναι μέχρι δύο χρόνια για πρώτο αδίκημα, μπορεί να επιβληθεί με αναστολή. Η δίκη θα ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου.

Σχετικές ειδήσεις