ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Επιστροφή Άγγελου Αναστασιάδη – Τι ρόλο θα έχει

Άγγελος Αναστασιάδης
Ξανά στον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης
EUROKINISSI / ACTION IMAGES

Ο Άγγελος Αναστασιάδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ αναλαμβάνοντας χρέη Β' αντιπροέδρου αλλά και υπεύθυνου για το project του νέου αθλητικού κέντρου του «δικεφάλου του Βορρά».

Αλλαγές στη διάρθρωση της ΠΑΕ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (16/11), με τη σημαντικότερη εξ αυτών να αφορά στην επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη στην Τούμπα. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής, και προπονητής, του «δικεφάλου του Βορρά» θα αναλάβει χρέη Β’ αντιπροέδρου, ενώ παράλληλα θα είναι και υπεύθυνος για το project του νέου αθλητικού κέντρου της ομάδας. Το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ προσανατολίζεται να κατασκευαστεί στην περιοχή της Θέρμης.

Σε κάθε περίπτωση, η ανάληψη αυτής της διοικητικής θέσης από τον Άγγελο Αναστασιάδη σημαίνει πως ο ίδιος ο 69χρονος αποφάσισε να βάλει τίτλους τέλους στην προπονητική του καριέρα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ από το 1973 ως το 1981 και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο με τους Θεσσαλονικείς. Στη συνέχεια αγωνίστηκε και στον Παναθηναϊκό όπου επίσης πήρε ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Άγγελος Αναστασιάδης έγινε προπονητής. Στον ΠΑΟΚ είχε τέσσερις διαφορετικές θητείες ενώ μεταξύ άλλων έχει προπονήσει την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις του ΔΣ, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αποχώρησαν οι Γιώργης Σαββίδης, Artur Davidyan, Τρύφων Κούκιος και Ευάγγελος Χρυσοχόος (που διατηρεί πλήρως τα καθήκοντά του ως Εμπορικός Διευθυντής) και εισέρχονται οι κ.κ. Άγγελος Αναστασιάδης, έχοντας τον ρόλο του Β´Αντιπροέδρου, υπεύθυνου για το project του νέου αθλητικού κέντρου), Περικλής Παπαδόπουλος (υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων), Βασίλης Χατζηαποστόλου (συντονιστής δικτύου συνεργατών) και Δημήτρης Μουτσάκης (project manager Νέας Τούμπας).

Το νέο ΔΣ θα επικυρωθεί στην τακτική ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον Δεκέμβριο και θα έχει την εξής σύνθεση:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

- Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ

- Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

- ΜΕΛΗ: MARIA GONCHAROVA, ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΤΣΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube