ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Βανδαλισμοί στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός

Άρης Άλκης Καμπανός
EUROKINISSI

Ο Ερασιτέχνης Άρης με ανακοίνωση του κατήγγειλε ότι άγνωστοι βανδάλισαν το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός.

Ο δρόμος, όπου δολοφόνησαν τον 19χρονο, επειδή απλά υποστήριζε άλλη ομάδα έχει πάρει πλέον το όνομά του.

Στο σημείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, φίλοι, συγγενείς αλλά κι απλώς κόσμος έχουν αφήσει λουλούδια, κεριά, κασκόλ και διάφορα άλλα αντικείμενα, θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ο Ερασιτέχνης Άρης κατήγγειλε ότι άγνωστοι βανδάλισαν το σημείο, πετώντας στον κάδο σκουπιδιών όλα τα αντικείμενα.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη

«Αποτροπιασμό και αηδία προκαλεί ο βανδαλισμός που έλαβε χώρα στο σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός την 1η Φεβρουαρίου.

Στην οδό Αλκιβιάδη Καμπανού, όπου ο 19χρονος φίλος του ΑΡΗ άφησε την τελευταία πνοή του, εκεί όπου κόσμος από όλη την Ελλάδα έχει αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του, βρέθηκε ένα ανθρωποειδές για να καταστρέψει πολλά από τα αφιερώματα τα οποία άφησαν εκατοντάδες συγκλονισμένοι άνθρωποι από τη στυγνή δολοφονία. Το μίσος αυτού του ανθρωποειδούς αποτυπώνεται στην εικόνα των κατεστραμμένων αφιερωμάτων στο μνημείο του Άλκη, η οποία σόκαρε όποιον είδε τα "αποτελέσματα" αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες, ώστε να τιμωρηθεί κάθε υπεύθυνος γι’ αυτήν την αισχρότητα. Παρακαλούμε όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με τη γραμματεία του συλλόγου, στο 2310 305402».

Σχετικές ειδήσεις