ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα αποσυρθώ εάν η Πορτογαλία πάρει το Μουντιάλ»

Κριστιάνο Ρονάλντο
AP Photo/Francisco Seco, File

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο «CR7» τόνισε ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, εάν η Πορτογαλία κατακτήσει το Μουντιάλ 2022.

Στη δημοσιότητα δόθηκε και το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν.

Ο Πορτογάλος «σταρ» έριξε νέες βολές προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αποκάλυψε ότι θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, εάν ανέβει στην κορυφή του κόσμου με την εθνική ομάδα της χώρας του.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος. Έχουμε έναν φανταστικό προπονητή, μία εξαιρετική γενιά ποδοσφαιριστών. Ανυπομονώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα είναι δύσκολο. Εάν κατακτήσουμε το Μουντιάλ, θα αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο 100%», ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όσο για το πότε θα ήθελε ο ίδιος να αποσυρθεί, είπε: «Θέλω να παίξω δύο με τρία χρόνια ακόμη. Θέλω να τελειώσω στα 40, νομίζω πως είναι μία καλή ηλικία. Δεν γνωρίζω το μέλλον. Κάποιες φορές σχεδιάζεις κάποια πράγματα στη ζωή, αλλά πότε δεν ξέρεις».

Μιλώντας για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είπε μεταξύ άλλων ότι: «Είμαι πολύ απογοητευμένους από την επικοινωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κάποια ομάδα και κάποιο κλαμπ. Μετά με τιμώρησαν με τρεις αγωνιστικές ήταν ντροπή. Ο γιος μου απορούσε που δεν πήγαινα στο γήπεδο. Απολογούμαι, δεν είμαι τέλειο, έκανα ένα λάθος. Όμως η τιμωρία ήταν υπερβολική. Για εμένα δεν με σεβάστηκαν, γι' αυτό πήρα μία απόφαση που μετανιώνω. Απολογήθηκα στους συμπαίκτες μου, αλλά ο προπονητής δεν με σεβάστηκε».

Σχετικές ειδήσεις