ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Καταγγελία της ΑΕΚ κατά ΟΑΣΑ – Δείτε σε video τον λόγο

ΑΕΚ OPAP Arena
«Στον συγκεκριμένο προστατευόμενο χώρο (σ.σ. ο κόσμος) συνηθίζει να κάνει αμέριμνος τον περίπατο του, αφήνοντας και ελεύθερα τα παιδιά να τρέχουν»
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Super League: Η ΑΕΚ προχωράει σε επίσημη καταγγελία κατά του ΟΑΣΑ, επειδή ένα λεωφορείο γκρέμισε τα ειδικά κολωνάκια μπροστά από την OPAP Arena.

Το όχημα του ΟΑΣΑ διήλθε από την πλατεία μπροστά από το σημείο που βρίσκεται ο Αετός και προκάλεσε ζημιές στα κολωνάκια της πλατείας, ενώ παράλληλα τίθεται και θέμα ασφάλειας του κόσμου, ο οποίος κάνει τον περίπατο του στο συγκεκριμένο σημείο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΑΕΚ: «Στον χώρο της πλατείας του αετού μας, μπροστά στην Αγιά Σοφιά ΟΠΑΠ Αρένα, σήμερα στις 4.19' το απόγευμα, το λεωφορείο του ΟΑΣΑ που εκτελούσε τη διαδρομή Αγ. Ανάργυροι - Αγ. Παρασκευή (με αριθμό κυκλοφορίας ΥΝΡ-9028), γκρεμίζοντας τα ειδικά τοποθετημένα κολωνακια του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας, έκανε αναστροφή πορείας αδιαφορώντας για τη ζημιά που προκάλεσε αλλά και -πολύ περισσότερο- την ασφάλεια του κόσμου, που στον συγκεκριμένο προστατευόμενο χώρο συνηθίζει να κάνει αμέριμνος τον περίπατο του, αφήνοντας και ελεύθερα τα παιδιά να τρέχουν, να κάνουν ποδήλατο και να απολαμβάνουν τον υπέροχο χώρο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προβεί σε επίσημη καταγγελία στον ΟΑΣΑ για το απαράδεκτο γεγονός, που -περαν των προαναφερόμενων - συνιστά και κατάφωρη, επικίνδυνη, παραβίαση του Κ.Ο.Κ.».

Η «Ένωση», μάλιστα, δημοσίευσε και σχετικό video από το περιστατικό:

Σχετικές ειδήσεις