ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-0: Νίκη μετά από 129 μέρες

Super League Σούπερ Λιγκ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI

Super League: Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο Αγρίνιο, μετά τις 28 Αυγούστου 2022!

Επιτέλους εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, η οποία πανηγύρισε στο «σπίτι» της, μετά από 129 ημέρες. Η προηγούμενη φορά που είχε πάρει «τρίποντο» σε εντός έδρας ματς, ήταν στον αγώνα με τον Άρη (3-1), πριν από σχεδόν πέντε μήνες!

Καθοριστικό στοιχείο της αναμέτρησης ήταν το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έπαιζε από το 23ο λεπτό με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Γιαννιώτη. Για να εκμεταλλευτεί ο Παναιτωλικός την αριθμητική υπερχοή του, βέβαια, χρειάστηκε και το γκολ «ποίημα» του Νίκου Καρέλη, ο οποίος έφτασε τα δέκα τέρματα στο πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε με τακουνάκι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σενγκέλια, ο οποίος έδωσε την ασίστ (ξανά με εκτέλεση κόρνερ) και στο γκολ του Χουχούμη. Οι γηπεδούχοι έπιασαν την ομάδα του Περιστερίου, παραμένοντας σε τροχιά playoffs.

Super League
Παναιτωλικός - Ατρόμητος 2-0slgr.gr

Διαιτητής: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)
Κίτρινες: Αποστολάκης, Νταγκό, Μλάντεν, Ντίας – Γκονζάλες
Αποβολές: 23’ Γιαννιώτης (απευθείας κόκκινη)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον (90’ Μαλλής), Μλάντεν, Χουχούμης, Ντίαζ, Ξενιτίδης (76’ Χατζηθεοδωρίδης), Φλόρες (68’ Μάρτενσον), Νταγκό (68’ Κολοβός), Σενγκέλια, Καρέλης (76’ Ζοάο Πέντρο).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρουγγής, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Φριντζόνσον (25΄Μάριτς), Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλεζ, Ροτάριου (72’ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (66’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (72’ Τζαβίδας)

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικές ειδήσεις