ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πένθος στην ΑΕΚ: Θρηνεί την απώλεια του Γιώργου

AEK OPAP Arena
Intime News

Super League: Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του 57χρονου φιλάθλου της, ενώ σε σοβαρή κατάσταση παραμένει οπαδός της, ο οποίος υπέστη κι αυτός ανακοπή πριν από την έναρξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο, όμως, στιγματίστηκε από ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό. Ο 57χρονος, Γιώργος Σταυρινός, υπέστη ανακοπή κι έφυγε από τη ζωή μετά τη λήξη του αγώνα.

Η ΑΕΚ, μέσω ανακοίνωσης της, εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του. Αναλυτικά το μήνυμα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ: «Η οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί την ξαφνική απώλεια του φιλάθλου Γιώργου Σταυρινού που έφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια από ανακοπή, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος που σε όλη τη ζωή του ακολουθούσε πιστά την ΑΕΚ και ήταν πολύ αγαπητός στους κύκλους των οπαδών, έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο νέο μας γήπεδο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι διασώστες. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά στους οικείους του».

Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται κι ο έτερος φίλαθλος της ομάδας, ο οποίος υπέστη κι αυτός ανακοπή πριν από την έναρξη του ντέρμπι. Ο οπαδός παραμένει διασωληνομένος στο ΚΑΤ, με τους ανθρώπους της «Ένωσης» να βρίσκονται σε επαφή με τους συγγενείς του.

Σχετικές ειδήσεις