ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας, Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου 4-2: Για τέταρτη φορά στους «4»

Κύπελλο Ελλάδας
Intime News

Κύπελλο Ελλάδας: Η Λαμία επικράτησε 4-2 του Απόλλωνα Παραλιμνίου και με δύο νίκες εξασφάλισε την τέταρτη παρουσία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα των Σερρών αιφνιδίασε με ένα γρήγορο γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν γρήγορα την κατάσταση και προκρίθηκαν, κάνοντας επίδειξη δύναμης.

Η Λαμία δίνει το «παρών» για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα ημιτελικά, όπου περιμένει την ομάδα που θα προκριθεί από το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Επίσης, βρέθηκε έναν γύρο μακριά από τον τελικό, το 1972 και το 2019.

Οι δύο ομάδες, όπως και στο πρώτο ματς, προσέφεραν όμορφο θέαμα. Ο Απόλλων Παραλιμνίου προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με τον Κουτζαβασίλη, αλλά οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη «απάντησαν» άμεσα, σημειώνοντας τρία γκολ από το 20’ έως το 39’.

Τα γκολ: 20’ Ασκόφσκι, 25’ Πάβλοβετς, 39’ Γκέκας αυτ., 90+3’ Τσιλούλης / 8’ Κουτζαβασίλης, 86’ Ελέζι
Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Κίτρινες: Ντε Βινσέντι, Στάνκο – Γκούμας, Καρυοφύλλης
ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης, Σιμόν, Πάουλαβετς (68’ Λαμπρόπουλος), Αντέτζο, Γκοράνοφ, Στάνκο, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (60’ Τσιλούλης), Ντε Βινσέντι (59’ Βέργος), Ασκόφσκι (82’ Κοντονίκος), Μανούσος (69’ Τσούκαλος).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Νίκος Καραμπετάκης): Φώτης Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Γιάννης Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι (64’ Καρατλίδης), Τζελίδης, Τζαμπέγια, Καρυοφύλλης, Ελέζι, Γεωργιάδης (82’ Κωνσταντινίδης), Γκέκας (64’ Πέτρου).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικές ειδήσεις