ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Στα ημιτελικά ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Intime News

Κύπελλο Ελλάδας: Δείτε LIVE την εξέλιξη του αγώνα ρεβάνς για τη φάση των «8», Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, όπου θα κριθεί το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται για τρίτη φορά σε διάστημα μιας εβδομάδας, διεκδικώντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» νίκησε τόσο στο πρώτο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, όσο και στον αγώνα της Super League. Μετά το 2-0 της αναμέτρησης στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός με «όπλο» την έδρα του θα επιδιώξει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, αλλά κυρίως ψάχνει την αγωνιστική ανάκαμψη. Το «τριφύλλι» προβλημάτισε με την εικόνα του στο 0-3 από την ομάδα του Λουτσέσκου.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι ως το καλοκαίρι του 2026. Παράλληλα, με την ανακοίνωση των «πράσινων», την εμφάνιση της έκανε και μια φήμη που ήθελε την ΑΕΚ να προσπαθεί να μπει… σφήνα, για να κάνει δικό της τον Αργεντινό εξτρέμ. Αυτό προκάλεσε «πόλεμο» διαρροών από τις δύο ΠΑΕ, στην οποία πήρε θέση κι η μέχρι πρότινος ομάδα του Μαντσίνι, ο Άρης.

Δείτε LIVE την εξέλιξη του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας