ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: «Ντόπες» στους «πράσινους» από οπαδούς

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: «Ντόπες» στους «πράσινους» από οπαδούς
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στη Βυτίνα όπου εμψύχωσαν την αποστολή της ομάδας πριν την αναχώρηση για την Τρίπολη και την αναμέτρηση με τον τοπικό Αστέρα.

Για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη δεύτερη θέση και έχει την πίεση του «πρέπει» στην αναμέτρηση που θα δώσει το βράδυ της Δευτέρας (30/1, 21:00) στην Τρίπολη με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα. Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη έτσι ώστε να προσπεράσουν την ΑΕΚ και να ανέβουν ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, για να παραμείνουν οδηγοί της «κούρσας» του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» είχε καταλύσει σε ξενοδοχείο της Βυτίνας για τον αγώνα με τους Αρκάδες και κατά την αναχώρησή της, αποθεώθηκε από οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν εκεί.

«Ήρθαμε να σας πούμε ότι σας στηρίζουμε και είμαστε δίπλα σας ως το τέλος για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Μας έχετε κάνει περήφανους με την πορεία στον πρώτο γύρο, τα παιδιά πηγαίνουν ξανά χαρούμενα στο σχολείο και παρά την κοιλιά που κάναμε είμαστε δίπλα σας. Θέλουμε τα μάτια σας να γυαλίζουν και όλοι μαζί θα φτάσουμε πρώτοι ως τον τερματισμό…», ήταν τα λόγια των οπαδών προς τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: