ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΑΕΚ

ΑΕΚ Κοπή πίτας
Intime News

Super League: Η ΑΕΚ έκοψε την Τρίτη (31/1) την πρωτοχρονιάτικη πίτα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα και το «παρών» έδωσε ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η εκδήλωση έγινε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, παρουσία όλων των μελών της πρώτης ομάδας και της ΑΕΚ Β, των στελεχών και της διοίκησης. Την πίτα έκοψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της ομάδας να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες.

ΑΕΚ
Την πίτα έκοψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της ομάδας να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες.Intime News

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α' Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, ο Β’ Αντιπρόεδρος Αλέξης Αλεξίου, η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Παναγιώτης Κονέ, ο Αθλητικός Διευθυντής Μπρούνο Άλβες, ο Τεχνικός Διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι, ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Τάσος Τσατάλης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα και ο επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου Παντελής Νικολάου.

ΑΕΚ
Η εκδήλωση έγινε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, παρουσία όλων των μελών της πρώτης ομάδας και της ΑΕΚ ΒIntime News


Τα φλουριά της πίτας της πρώτης ομάδας κέρδισαν οι Ματίας Αλμέιδα, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, Γιώργος Τζαβέλλας, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Παντελής Νικολάου, Λευτέρης Γαϊτάνος (φυσιοθεραπευτής), Άγγελος Κονταρίνης (γυμναστής επανένταξης), Μανώλης Φανελάκης (φροντιστής), ενώ για την ΑΕΚ Β οι Βασίλης Τρούμπουλος, Παναγιώτης Γκίνης, Κώστας Σταμούλης, Χρήστος Νούλας, Σπύρος Σκόνδρας, Τζέιμς Πανεράς, Ηλίας Ατματσίδης (γενικός αρχηγός), Παναγιώτης Πολίτης (team manager).

ΑΕΚ
Όλοι οι νικητές των φλουριών από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ΑΕΚIntime News

Σχετικές ειδήσεις