ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

OPAP Arena: Συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός που έκλεβε αυτοκίνητα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ

ΑΕΚ OPAP Arena
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

OPAP Arena: Στη σύλληψη ενός 38χρονου αλλοδαπού, ο οποίος προέβαινε σε διαρρήξεις – κλοπές σταθμευμένων αυτοκινήτων περιμετρικά του γηπέδου της ΑΕΚ, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας εξιχνιάστηκαν εφτά περιπτώσεις κλοπών. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αναφέρει ότι:

«Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 29-1-2023 στη Νέα Φιλαδέλφεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, 38χρονος για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και κλοπή κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγεγραμμένων περιπτώσεων διαρρήξεων-κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο «OPAP ARENA» κατά τη διάρκεια διεξαγωγής αγώνων το τελευταίο τρίμηνο, ανωτέρω αστυνομικοί περιπολούσαν σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο απογευματινές ώρες της 29-1-2023, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα (ΑΕΚ – ΑΡΗΣ).

Μετά από αναζητήσεις, έκριναν ύποπτα δύο άτομα που κινούνταν πεζή και τους κάλεσαν σε έλεγχο, με τα άτομα να τρέπονται σε φυγή. Ανωτέρω αστυνομικοί τους ακολούθησαν και σε κοντινή απόσταση ακινητοποίησαν έναν εξ αυτών (38χρονος αλλοδαπός).

Ο 38χρονος προσπάθησε να ματαιώσει τη δέσμευση του, απωθώντας τον αστυνομικό, αντιστεκόμενος σθεναρά.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ως προς τον τρόπο δράσης, ο 38χρονος από κοινού με έτερο δράστη προέβαιναν σε διάρρηξη αυτοκινήτου, θραύοντας το φινιστρίνι θύρας με αιχμηρό αντικείμενο, αποκτώντας πρόσβαση στο εσωτερικό του. Στη συνέχεια αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Από την συνδυαστική αξιολόγηση πληροφοριακών δεδομένων και αποδεικτικών μέσων, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του 38χρονου σε (7) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Νέα Φιλαδέλφεια σε μικρή απόσταση από το γήπεδο κατά τις ημέρες διεξαγωγής αγώνων.

Ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ομοειδή αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Σχετικές ειδήσεις