ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δήλωσε ξανά «παρών» στη μάχη του τίτλου

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Super League
Intime News

ΠΑΟΚ - ΑΕΚΗ ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε 2-0 στο ντέρμπι «Δικεφάλων» και μπήκε και πάλι δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου στη Super League.

Ο ΠΑΟΚ γνώριζε ότι μετά την «αυτοκτονία» στην Τρίπολη, δεν είχε άλλα περιθώρια στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έθελξαν με την απόδοση τους, αλλά ήταν απίστευτα αποτελεσματικοί και πήραν δίκαια τη νίκη κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι «φωνάζουν» για δύο κόκκινες κάρτες στο πρώτο μέρος.

Η εντυπωσιακή κίνηση του Κωνσταντέλια στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων ήταν το highlight του ματς. Ο 20χρονος επιθετικός έδωσε πεσμένος την ασίστ (με τρεις επαφές) στον Νάρεϊ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό. Η μπάλα βρήκε και στον Βίντα και ξεγέλασε τον Αθανασιάδη.

Η ΑΕΚ πάλεψε για να βρει γκολ ισοφάρισης, είχε τις στιγμές της, αλλά είδε τον ΠΑΟΚ να σκοράρει ξανά στην πρώτη τελική του στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κουλιεράκης νίκησε στον αέρα τον Σιμάνσκι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι παίκτες του Αλμέιδα είχαν ευκαιρίες για να μπουν ξανά στο ματς, αλλά δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν. Συνολικά, μέτρησαν 9 τελικές, τις 7 εντός εστίας. Από την άλλη, η ομάδα του Λουτσέσκου σημείωσε 2 τέρματα σε τρεις τελικές!

Ο ΠΑΟΚ πλησίασε στο -7 τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο οποίος παραμένει στο +4 από την ΑΕΚ, η οποία είδε τον Ολυμπιακό να πλησιάζει στον πόντο. Πριν από τη σέντρα, οι γηπεδούχοι βράβευσαν τη 2η ΕΜΑΚ, η οποία έκανε επιχειρήσεις διάσωσης, μετά τον σεισμό στην Τουρκία.

Super League
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0slgr.gr

Διαιτητής: Εσπεν Εσκας (Νορβηγία)
Κίτρινες: Νάρεϊ - Αραούχο.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας, Ντάντας (81' Σβαμπ), Κωνσταντέλιας (90'+2' Φιλίπε Σοάρες), Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ (88' Τάισον), Ολιβέιρα.
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα (80' Σιντιμπέ), Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον (63' Γκατσίνοβιτς), Πινέδα (72' Ελίασον), Άμραμπατ, Λιβάι (80' Τσούμπερ), Αραούχο (80' Φαν Βέερτ).

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις