ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Βόλος - Λαμία 1-1: Ο Κούτσιας της πήρε τη νίκη μέσα από τα χέρια

Super League
Intime News

Super League: Ο Βόλος με γκολ του φευγάτου Κούτσια έσωσε τον βαθμό (1-1) και στέρησε από τη Λαμία ένα σπουδαίο «διπλό», στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι με τον βαθμό που πήραν είναι ακόμα πιο κοντά στην παρθενική παρουσία τους στα playoffs.

Από την άλλη, η ομάδα της Φθιώτιδας προηγήθηκε με τον Τσιλούλη (αποχώρησε αργότερα τραυματίας) στο 38ο λεπτό κι έφτασε πολύ κοντά στο να φύγει με το «τρίποντο» από τον Βόλο. Αυτό δεν είχε συμβεί ποτέ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στη Super League και δεν έγινε ούτε σήμερα (24/2).

Η Λαμία «πληγώθηκε» στο 85’ από τον Γιώργο Κούτσια, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για το MLS, καθώς ο ΠΑΟΚ (στον οποίο ανήκει) είναι στην τελική ευθεία των συζητήσεων με τους Chicago Fire.

Super League
Βόλος - Λαμία 1-1slgr.gr

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας)
ΚΟΚΚΙΝΗ: 90΄+9 Άλχο (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Άλχο, Μεθκίδα - Τσιλούλης, Σιέλης, Κορνέζος
ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα (46΄ Ταχάτος), Τσοκάνης (72΄ Μεθκίδα), Γκάγκι, Ντέλετιτς (77΄ Καρτάλης), Πιρές (46΄ Οζέγκοβιτς), Τσιρίνος (89΄ Κάτσε), Κούτσιας.
ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν, Τζανδάρης, Ασκόφσκι (72΄ Σαραμαντάς), Τσιλούλης (66΄ Σλίβκα), Μαρτίνεθ (82΄ Κ. Παπαδόπουλος), Βέργος (72΄ Μεντίνα), Νούνιες (66΄ Μανούσος).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κώστας Μπράτσος (Βόλος)

Λεωνίδας Βόκολος (Λαμία)

Σχετικές ειδήσεις