ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΑΕΚ – Αστέρας Τρ. 2-0: Έκανε το καθήκον της και περιμένει το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Super

Super League: Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Αστέρας Τρίπολης, κάνοντας το «14 στα 14» στην «OPAP Arena» και πλέον περιμένει το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Η «Ένωση» πλησίασε στο -1 από την κορυφή και θα δει την εξέλιξη του ντέρμπι «αιωνίων», για να μάθει τα δεδομένα που θα διαμορφωθούν δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της regular season.

Τα δεδομένα του αγώνα άλλαξαν με το «καλημέρα», καθώς ο Γκαρντάβσκι έκανε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Αραούχο κι είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα. Το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 4ο λεπτό, ανάγκασε τον Αστέρα Τρίπολης να περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.

Η ΑΕΚ δημιούργησε 34 τελικές (με τις 13 εντός εστίας) και πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Αραούχο και Γκατσίνοβιτς. Κάπως έτσι πανηγύρισε τη 14η νίκη της σε ισάριθμα ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε όλες τις διοργανώσεις.

Μοναδικό «μελανό» σημείο για την «Ένωση» ήταν ο τραυματισμός του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος αποχώρησε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, έχοντας ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Super League
ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-0slgr.gr

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Κίτρινες: Τζαβέλλας – Μπαράλες
Κόκκινη: Γκαρντάβσκι (4΄)
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Γιόνσον, Άμραμπατ, Πινέδα (78΄ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς, Αραούχο (78΄ Γαλανόπουλος), Γκαρσία (45΄ λ.τρ. Τσούμπερ)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Αλάγκμπε (79΄ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Γκαρντάβσκι, Τιλίκα (79΄ Τασουλής), Ζουγλής (79΄ Μπαρτόλο), Μπαράλες (46΄ Κωστέας, 90΄ Ριέρα)

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ματίας Αλμέιδα (ΑΕΚ)

Άκης Μάντζιος (Άρης)

Σχετικές ειδήσεις