ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΠΑΟΚ – Ιωνικός 6-0: Επιβλητικός με ιστορικό γκολ του Τζίμα, έσπασε ρεκόρ του Κούδα!

Super League
EUROKINISSI

Super League: Ο ΠΑΟΚ «ισοπέδωσε» με 6-0 τον Ιωνικό, σε μια βραδιά που ο 17χρονος, Στέφανος Τζίμας έγραψε ιστορία, ξεπερνώντας τον θρυλικό, Γιώργο Κούδα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν εντυπωσιακός κι από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα.

Με πρωτοστάτη τον Νάρεϊ ανοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό και σημείωσε τέσσερα, μέχρι την ανάπαυλα. Όπως είναι φυσικό ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο εκεί ήταν που σημειώθηκε και το γεγονός του ματς.

Ο Στέφανος Τζίμας πέτυχε με κεφαλιά το έκτο γκολ του ΠΑΟΚ κι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα μιας εξαιρετικής εμφάνισης. Ο 17χρονος έγραψε ιστορία με το τέρμα που σημείωσε, καθώς έγινε ο νεότερος παίκτες στην ιστορία της ομάδας που σκοράρει σε ματς πρωταθλήματος. Μάλιστα, το γεγονός ότι έσπασε ένα ρεκόρ που κρατούσε ο θρύλος, Γιώργος Κούδας, κάνει ακόμα μεγαλύτερο το επίτευγμα του.

Super League
ΠΑΟΚ - Ιωνικός 6-0slgr.gr

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκάνησα)
Κίτρινες: Κάνιας, Μασάς
Κόκκινες: Μασάς (48’)
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Ινγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο (58’ Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας (71’ Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ (59’ Τάισον), Α. Ζίβκοβιτς (76’ Ρικάρντο), Τόμας (71’ Τζίμας)
ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Σόουζα, Αντούνες (46’ Τσίμπσαχ), Μασάς, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Ρομαό, Λοβέρα (77’ Πογκοσιάν), Κάνιας, Σεμπά (77’ Τσιριγώτης), Μάντζης (77’ Μάνος)

Σχετικές ειδήσεις