ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 2-0: Με ανωτερότητα επέστρεψε στην κορυφή

Παναθηναϊκός Super League
Intime News

Super League: Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Παναιτωλικό, επικράτησε 2-0 κι επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ματς περισσότερο από την ΑΕΚ.

Το «τριφύλλι» είναι στο +2 από την «Ένωση» και πλέον περιμένει το Ατρόμητος – ΑΕΚ την Τετάρτη (8/3), για να δει αν θα πάει ως πρωτοπόρος στην τελευταία αγωνιστική της regular season.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πραγματοποίησαν άλλη μια «γεμάτη» εμφάνιση, δημιουργώντας πολλές τελικές, μέσα από σωστό τρόπο παιχνιδιού τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρα από τα γκολ των Μαντσίνι και Παλάσιος, ο Παναθηναϊκός είχε τρία δοκάρια (δύο ο Χουάνκαρ κι ένα ο Κουρμπέλης) και πολλές χαμένες ευκαιρίες, για να φτάσει σε ένα μεγαλύτερο σκορ!

Με μπλουζάκια που είχαν μήνυμα για την τραγωδία στα Τέμπη έκαναν «ζέσταμα» οι ποδοσφαιριστές. Αυτό ήταν το «Πάρε με όταν φτάσεις», το οποίο έπαιξε και στη γιγαντοοθόνη του «Απ. Νικολαΐδης». Επίσης, μετά το ενός λεπτού σιγή, οι φίλοι του Παναθηναϊκού άναψαν μαύρα καπνογόνα, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για την τραγωδία στα Τέμπη.

Super League
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 2-0slgr.gr

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Σένκεφελντ, Κώτσιρας - Χατζηθεοδωρίδης, Λάρσον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (87’ Πούχατς), Ρουμπέν, Κουρμπέλης (86’ Τσόκαϊ), Παλάσιος, Τσέριν, Μαντσίνι (71’ Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (77’ Ιωαννίδης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ, Αποστολάκης, Μαλής, Λάρσον, Χατζηθεοδωρίδης (86’ Χουχούμης), Μλάντεν, Μάρτενσον (86’ Νοσιρού), Σενγκέλια, Χουάνπι (72’ Μόρσεϊ), Ντουάρτε (72’ Μπουζούκης), Καρέλης (72’ Ζοάο Πέντρο).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Γιάννης Αναστασίου (Παναιτωλικός)

Σχετικές ειδήσεις