ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-3: «Ερυθρόλευκος» θρίαμβος στην «OPAP Arena»

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Super League
EUROKINISSI

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-1 της «Ένωσης», έγιναν η πρώτη ομάδα που κερδίζει στην «OPAP Arena» κι έδωσαν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα playoffs της Super League.

Η «Ένωση» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, αλλά σε ακόμα ένα ματς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Το τέρμα του Πινέδα δεν μέτρησε, καθώς υποδείχθηκε χέρι, μετά την παρέμβαση του VAR.

Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε μετά την ανάπαυλα κι έβαλαν τρία γκολ, στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, η οποία είχε δεχθεί μόλις δύο στο γήπεδο της.

Το αυτογκόλ του Μουκουντί στο 50ο λεπτό, έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ και τον βοήθησε να πάρει το μομέντουμ. Παράλληλα, η ΑΕΚ δέχθηκε ένα μεγάλο σοκ, το οποίο μέχρι να το ξεπεράσει είχε δεχθεί και δεύτερο τέρμα. Αυτό μπήκε στο 53’, με τον Μπακαμπού να πλασάρει σωστά τον Αθανασιάδη σε αντεπίθεση.

Η ΑΕΚ βγήκε μπροστά σε μια ακόμη κόντρα ο Κανός σκόραρε το τρίτο γκολ των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι έδειχναν ικανοί να σκοράρουν κι άλλο. Αυτό άλλαξε από τη στιγμή που έμειναν με παίκτη λιγότερο.

Στο 70ο λεπτό, όμως, ο Μπιέλ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Αραούχο. Οι φιλοξενούμενοι γύρισαν πίσω, αλλά το μόνο που μπόρεσε να κάνει η «Ένωση» ήταν να μειώσει με τον Τσούμπερ.

Super League
ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-3slgr.gr

Διαιτητής: Μαουρίτσιο Μαριάνι (Ιταλία)
Κίτρινες: Άμραμπατ, Βίντα, Τσούμπερ - Μπα, Μπιέλ, Χουάνγκ, Φορτούνης, Ελ Αραμπί
Κόκκινη: Μπιέλ (70΄-δεύτερη κίτρινη)
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Άμραμπατ (66΄ Ελίασον), Γιόνσον (65΄ Τσούμπερ), Γκατσίνοβιτς (65΄ Γκαρσία), Πινέδα, Αραούχο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ (90+1΄ Ρέτσος), Σαμασέκου, Μπιέλ, Φορτούνης (72΄ Βρουσάι), Κανός (80΄ Μασούρας), Μπακαμπού (73΄ Ελ Αραμπί)

TA HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ματίας Αλμέιδα (ΑΕΚ)

Μίτσελ (Ολυμπιακός)

Σχετικές ειδήσεις