ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-2: Ο Ιωαννίδης τον στέλνει ως πρώτο στα playoffs

Super League
Intime News

Super League: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο και πηγαίνει ως πρώτος στα playoffs.

Το «τριφύλλι» με το «διπλό» που πήρε στο Περιστέρι και την ήττα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός είχε πρωταγωνιστή τον Ιωαννίδη, ο οποίος σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Ο Έλληνας επιθετικός μπήκε από το… παράθυρο στην ενδεκάδα, λόγω του τραυματισμού του Σπόραρ, αλλά εν τέλει ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά.

Οι «πράσινοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, μετά την ανάπαυλα. Συγκεκριμένα, έκαναν το 1-0 στο 49ο λεπτό, ενώ «σφράγισαν» το «διπλό» στο 63’, με εκτέλεση πέναλτι.

Ο αγώνας διακόπηκε στο 10ο λεπτό, λόγω εισβολής των οπαδών του Ατρόμητου στον αγωνιστικό χώρο και συνεχίστηκε μετά από 28 λεπτά.

Super League
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-2slgr.gr

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Κίτρινες: -
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Έντερ Γκονζάλεθ, Κουέν (79’ Φριντζόνσον), Καμαρά, Κλωναρίδης (71’ Ροτάριου), Ρομπάιγ (71’ Ρομπάιγ), Τζαβίδας (46’ Κιάρτανσον).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια (59’ λ.τρ. Πούγγουρας), Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (76’ Πούχατς), Ρουμπέν (76’ Τσόκαϊ), Κουρμπέλης, Παλάσιος, Κλεϊνχέισλερ (68’ Τσέριν), Μαντσίνι, Ιωαννίδης (76’ Βέρμπιτς).

Σχετικές ειδήσεις