ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ο Μπένετ κάλεσε τους προέδρους των ομάδων των play offs σε σύσκεψη για τη διαιτησία

Super League: Ο Μπένετ κάλεσε τους προέδρους των ομάδων των play offs σε σύσκεψη για τη διαιτησία
Intime

Σε σύσκεψη κάλεσε τους προέδρους των έξι ομάδων που μετέχουν στα play offs της Super League ο Στιβ Μπένετ, αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ.

Η έναρξη των play offs στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και μπόλικες φωνές για τη διαιτησία. Στο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός στην «OPAP Arena» οι «πράσινοι» είχαν έντονα παράπονα από την παρουσία του Νταμπάνοβιτς από το Μαυροβούνιο, τη στιγμή που και η Ένωση διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι στην εκπνοή του αγώνα.

Παράλληλα, αντιδράσεις έχει προκαλέσει και στον Άρη η διαιτησία του Μοχάμεντ από την Σουηδία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 2-1 με ανατροπή, ενώ Βόλος και Ολυμπιακός είχαν διαμαρτυρηθεί πριν τον μεταξύ τους αγώνα για τη μη παρουσία ξένου ρέφερι.

Τη Δευτέρα (20/03) η ΕΠΟ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή την απόφαση του Στιβ Μπένετ, του Άγγλου αρχιδιαιτητή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, να καλέσει τους προέδρους των έξι συλλόγων που μετέχουν στα play offs σε σύσκεψη.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα play off της Super League1 την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ».