ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, αρχηγέ» - Συγκίνηση για τον Μίμη Παπαϊωάννου (vids)

Μίμης Παπαϊωάννου ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
newsbomb.gr

ΑΕΚ: Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κι ο κόσμος της ομάδας τίμησαν τη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για τη Super League.

Πριν από τη σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ οι στην «OPAP Arena» όλοι οι προβολείς είχαν στραφεί πάνω στον πυλώνα που είναι αφιερωμένος στον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της ΑΕΚ.

Στο πέταλο των οργανωμένων υπήρχε πανό, με το μήνυμα: «Τον Στέλιο πήρε ο Θεός βράχο στην άμυνα του, μα του έλειπε ένας κεραυνός και σε ήθελε κοντά του»!

Κατά την είσοδο των ομάδων, όλο το γήπεδο τραγούδησε τον ύμνο της ομάδας τον οποίο είχε ερμηνεύσει ο Μίμης Παπαϊωάννου. Οι οργανωμένοι οπαδοί είχαν ετοιμάσει κι ένα συγκλονιστικό κορεό, ενώ τα μάτια όλων γέμισαν με δάκρυα, τραγουδώντας «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, αρχηγέ, αρχηγέ…».

Μετά τη σέντρα του αγώνα, ξεχώρισαν οι έντονες αντιδράσεις του Ματίας Αλμέιδα, τόσο στην ευκαιρία του Ρότα, όσο και στο επεισοδιακό φινάλε. Όπως, επίσης, κι εκείνες των παικτών του Παναθηναϊκού, στη μεγάλη τριπλή ευκαιρία στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά κι οι διαμαρτυρίες για χέρι του Χατζισαφί.

Δείτε όλες τις έντονες στιγμές του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, μέσα από τις παρακάμερες των δύο συλλόγων.

Η παρακάμερα της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός