ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 0-0: Ισοπαλία με... νικητή - «Φωνάζουν» κι οι δύο για τη διαιτησία

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Intime News

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από την «Ένωση» στην «OPAP Arena» και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, σε ένα ματς που κι οι δύο ομάδες «φωνάζουν» για τη διαιτησία του Νίκολ Νταμπάνοβιτς. 

Οι «πράσινοι» παρέμειναν στο +2 από την «Ένωση», αλλά είδε τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον ΠΑΟΚ να πλησιάζουν την κορυφή.

Τόσο η ΑΕΚ, όσο κι ο Παναθηναϊκός είχαν τις στιγμές τους για να σκοράρουν κι από μια μεγάλη ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι με τον Ρότα στο πρώτο μέρος και το «τριφύλλι», μια τριπλή στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.

Οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται για αποβολή του Άμραμπατ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν πέναλτι στο 90+10’, το οποίο πήρε στη συνέχεια πίσω ο Μαυροβούνιος ρέφερι.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Τσόκαϊ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων κι αφού πρώτα ο ρέφερι είδε τη φάση στο VAR.

Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές πριν από την έναρξη του ντέρμπι, με την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον κόσμο να τιμούν τη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου.

Super League
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 0-0slgr.gr

Διαιτητής: Νίκολ Νταμπάνοβιτς (Μαυροβούνιο)
Κίτρινες: Άμραμπατ, Αραούχο – Πέρεθ, Κουρμπέλης, Μπρινιόλι
Κόκκινη: Τσοκάι (90+8΄)
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (70΄ Σιντιμπέ), Μήτογλου, Μουκουντί (81΄ Μουκουντί), Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Άμραμπατ (46΄ Τσούμπερ), Γιόνσον (70΄ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (70΄ Ελίασον), Πινέδα, Αραούχο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβαν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Τσέριν (65΄ Μπερνάρντ), Ρούμπεν Πέρεθ, Κουρμπέλης (88΄ Τσοκάι), Παλάσιος, Μαντσίνι (65΄ Κλεϊνχέισλερ), Ιωαννίδης (80΄ Βέρμπιτς)

Σχετικές ειδήσεις