ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Δάκρυσε η «OPAP Arena» για τον Μίμη Παπαϊωάννου | «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ...»

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Newsbomb.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Συγκλονιστικές στιγμές στην «OPAP Arena» για τον Μίμη Παπαϊωάννου, που έκαναν ακόμα και τα σίδερα να λυγίσουν από συγκίνηση.

Το ντέρμπι κορυφή της Super League ήταν ο πρώτος αγώνας, μετά τον θάνατο του.

Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ΑΕΚ έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (15/3), έχοντας παλέψει για χρόνια με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η κηδεία του Παπαϊωάννου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (17/3) και απόψε οι φίλοι της «Ένωσης» είχαν ετοιμάσει διάφορες εκδηλώσεις, όπως κι φυσικά κι η ΠΑΕ.

Στο πέταλο των οργανωμένων υπήρχε ένα συγκλονιστικό πανό, στο οποίο υπάρχει το μήνυμα: «Τον Στέλιο πήρε ο Θεός βράχο στην άμυνα του, μα του έλειπε ένας κεραυνός και σε ήθελε κοντά του»!

Επίσης, στην «OPAP Arena» όλοι οι προβολείς είχαν στραφεί πάνω στον πυλώνα που είναι αφιερωμένος στον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της ΑΕΚ, ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα προβλήθηκε κι ένα βίντεο στη μνήμη του.

Εκεί, όμως, που δάκρυσαν ακόμα κι οι πέτρες ήταν κατά την είσοδο των ομάδων, με όλο το γήπεδο να τραγουδάει τον ύμνο, τον οποίο είχε ερμηνεύσει ο Μίμης Παπαϊωάννου.

Οι οργανωμένοι οπαδοί είχαν ετοιμάσει κι ένα συγκλονιστικό κορεό, ενώ τα μάτια όλων γέμισαν με δάκρυα, τραγουδώντας «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, αρχηγέ, αρχηγέ…».

Σχετικές ειδήσεις