ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Απόλυτη τρέλα στην Αργεντινή - Φυγαδεύτηκε από εστιατόριο λόγω εκατοντάδων οπαδών (vid)

Λιονέλ Μέσι: Απόλυτη τρέλα στην Αργεντινή - Φυγαδεύτηκε από εστιατόριο λόγω εκατοντάδων οπαδών (vid)
AP Photo/Francisco Seco

Λιονέλ Μέσι: Την απόλυτη αποθέωση έξω από ένα εστιατόριο γνώρισε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ κατά την επιστροφή του στην χώρα του.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την «αλμπισελέστε» στα γήπεδα του Κατάρ τον περασμένο Δεκέμβριο επέστρεψε στην Αργεντινή, ελέω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και της διακοπής της Ligue 1 και προκάλεσε πανικό. Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε σε εστιατόριο στο Παλέρμο, κοντά στο Μπουένος Άιρες, προκειμένου να δειπνήσει με την οικογένειά του.

Η παρουσία του έγινε αμέσως γνωστή μέσω των social media και έπειτα από λίγα λεπτά, εκατοντάδες οπαδοί έδωσαν το «παρών» έξω από το εστιατόριο, προκειμένου να τον αποθεώσουν. Μάλιστα, το πλήθος τραγούδησε για αρκετή ώρα το «Muchachos», το διάσημο τραγούδι που αφιερώθηκε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Αργεντινή.

Τελικά, ο Λιονέλ Μέσι βγήκε στο μπαλκόνι του εστιατορίου και χαιρέτησε τους θαυμαστές του, ενώ αναγκάστηκε να φυγαδευτεί από την υπηρεσία ασφαλείας του, ούτως ώστε να επιστρέψει στο αυτοκίνητό του και να αποχωρήσει από το σημείο.

Πάντως, αυτή η «τρέλα» ήταν μία μικρή «γεύση» που πήρε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, απ’ όσα αναμένεται να ακολουθήσουν την Παρασκευή (24/03) στο «Μονουμεντάλ», όπου η «αλμπισελέστε» θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του Μουντιάλ στο ματς απέναντι στον Παναμά.

Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία της χώρας, για το συγκεκριμένο αγώνα έχει λάβει περισσότερα από ενάμιση εκατομμύριο αιτήματα για εισιτήρια, τη στιγμή που το στάδιο του Μπουένος Άιρες έχει χωρητικότητα 83,196 θεατών.

Σχετικές ειδήσεις