ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νότιγχαμ: Κρατάει Κούπερ ο Μαρινάκης

Νότιγχαμ: Κρατάει Κούπερ ο Μαρινάκης

Έκπληξη στη Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Στιβ Κούπερ να στηρίζεται απ’ τη διοίκηση παρά τη νέα αποτυχία, αυτή τη φορά κόντρα στη Λιντς.

Γράφτηκε πως η απόλυση του Στιβ Κούπερ είναι δεδομένη και πως ήδη υπήρξαν συζητήσεις με τον Πατρίκ Βιεϊρά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ. Τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και η Φόρεστ συνεχίζει να στηρίζει τον προπονητή της, ακόμη και μετά την «κακή» ήττα απ’ τη Λιντς για την Premier League.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στήριξε δημόσια τον προπονητή της ομάδας, περιμένοντας παράλληλα την άμεση αντιμετώπιση της κακής αγωνιστικής εικόνας και τη βελτίωση της βαθμολογικής θέσης.

«Κανείς δεν αρνείται ότι ο σύλλογός μας βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην Premier League, αλλά θέλουμε να τερματίσουμε τις εικασίες και τα ψευδή και ενοχλητικά ρεπορτάζ στα ΜΜΕ για να επιβεβαιώσουμε ότι ο Στιβ Κούπερ παραμένει ο προπονητής μας», ανέφερε στη δήλωσή του ο Μαρινάκης και συνέχισε:

«Όλοι είμαστε απογοητευμένοι με τις πρόσφατες εμφανίσεις και είναι σαφές ότι πρέπει να γίνει σκληρή δουλειά για να αντιμετωπιστεί επειγόντως η κατάσταση. Δεν υπάρχει χρόνος για περισπασμούς, φήμες και εικασίες. Υπάρχει μόνο χρόνος για σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα, δέσμευση από τον Στιβ και τους παίκτες για να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε».