ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LaLiga: «Κλάψε τώρα που το παιδί σου δε θα γεννηθεί» - Γι’ αυτό έριξε μπουνιά στον Μπαένα ο Βαλβέρδε

LaLiga: «Κλάψε τώρα που το παιδί σου δε θα γεννηθεί» - Γι’ αυτό έριξε μπουνιά στον Μπαένα ο Βαλβέρδε
AP Photo/Jose Breton

LaLiga: Χαμός προκλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βιγιαρεάλ, όταν ο Φεδερίκο Βαλβέρδε έριξε μπουνιά στον Άλεξ Μπαένα.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» πανηγύρισε ένα σημαντικό «διπλό» στην ισπανική πρωτεύουσα επικρατώντας 3-2 της Ρεάλ. Μάλιστα, αυτό το αποτέλεσμα δίνει την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να αποκτήσει απόσταση 15 βαθμών από τους «μερέγχες», σε περίπτωση που πάρει την εντός έδρας νίκη επί της Χιρόνα, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (10/04).

Ωστόσο, το αποτέλεσμα στην «μάχη» της «Βασίλισσας» με την Βιγιαρεάλ πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μετά την είδηση πως ο Φεδερίκο Βαλβέρδε περίμενε στο πάρκινγκ τον Άλεξ Μπαένα και του έριξε μία μπουνιά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο άσος της Βιγιαρεάλ είχε προσβάλει τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ, μετά την προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων, μια και φέρεται πως του είχε πει «Κλάψε τώρα που το παιδί σου δεν πρόκειται να γεννηθεί», έπειτα από την είδηση πως υπήρχαν πιθανότητες η σύντροφος του Φεδερίκο Βαλβέρδε να αποβάλει.

Ο Ουρουγουανός δεν το είχε ξεχάσει και σύμφωνα με τη «Marca» περίμενε τον Ισπανό εξτρέμ και του έριξε μπουνιά, καθώς ο τελευταίος φέρεται να συνέχισε τις προσβλητικές ατάκες προς τον διεθνή μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάντως, από την πλευρά του, ο Άλεξ Μπαένα με μήνυμά του στο Twitter, αφού εξέφρασε την χαρά του για τη νίκη της Βιγιαρεάλ διέψευσε τα δημοσιεύματα για τα προσβλητικά του σχόλια.

«Πολύ χαρούμενος με την εντυπωσιακή νίκη της ομάδας σε ένα γήπεδο όπως το Σαντιάγο Μπερναμπέου, αλλά ταυτόχρονα πολύ λυπημένος για την επίθεση που υπέστη μετά το παιχνίδι και έκπληκτος με όσα λέγονται για μένα. Είναι ψέματα ότι είπα αυτά τα λόγια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις