ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαλλία: Ντροπιαστικό πανό για τη μητέρα του Γκαλτιέ - Οργή του κόουτς - «Αναρρώνει από τον καρκίνο»

Γαλλία: Ντροπιαστικό πανό για τη μητέρα του Γκαλτιέ - Οργή του κόουτς - «Αναρρώνει από τον καρκίνο»
AP Photo/Andreas Schaad

Γαλλία: Ένα εμετικό πανό βρίζοντας τη μητέρα του Κριστόφ Γκαλτιέ σήκωσαν οι οπαδοί της Νις στην αναμέτρηση της ομάδας τους με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος προπονητής αποχώρησε το καλοκαίρι από το συγκρότημα της Νίκαιας για την πρωτεύουσα και την Παρί Σεν Ζερμέν και οι οπαδοί της Νις φαίνεται πως δεν το δέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Για τον λόγο αυτό, σήκωσαν ένα υβριστικό πανό προς τη μητέρα του προπονητή.

Ωστόσο, ο Κριστόφ Γκαλτιέ αντέδρασε οργισμένα, κάνοντας χειρονομίες προς την εξέδρα, μόλις αντιλήφθηκε το περιεχόμενο του πανό, με αποτέλεσμα να ερωτηθεί σχετικά μετά τη νίκη 2-0 της ομάδας του με τα τέρματα των Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Ράμος.

«Γιατί αντέδρασα έτσι; Δεν είδατε; Δεν ακούσατε; Δεν διαβάσατε; Η μητέρα μου είναι 83 ετών και αναρρώνει από μάχη με τον καρκίνο. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο» ήταν τα λόγια του οργισμένου Κριστόφ Γκαλτιέ.

Και συνέχισε: «Όλοι αυτοί στις κερκίδες απολαμβάνουν ευρωπαϊκά παιχνίδια χάρη στη δική μου δουλειά πέρσι. Ό,τι κι αν πιστεύουν για μένα, αυτή (σ.σ. η δουλειά) οδήγησε την ομάδα στην Ευρώπη».

Σχετικές ειδήσεις