ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ένταση Μαρινάκη με Κοσμά - «Όλο ένα στημένο σκηνικό»

Super League: Ένταση Μαρινάκη με Κοσμά - «Όλο ένα στημένο σκηνικό»
Eurokinissi

Super League: Ένταση μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιώργου Κοσμά επικράτησε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Μεγάλης Τρίτης (11/04) με τον Γιάννη Αλαφούζο να επιτίθεται στον εκπρόσωπο της ΑΕΚ.

Επεισοδιακή ήταν η τηλεδιάσκεψη της Μεγάλης Τρίτης (11/04) στη Super League. Μπορεί το βασικό θέμα να ήταν ο ορισμός των επόμενων αγωνιστικών σε play offs και play outs, με τις έξι πρώτες ομάδες να συμφωνούν σε κοινή ώρα έναρξης των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών, αλλά αυτή ήταν και η τελευταία στιγμή… ηρεμίας στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις επόμενες αγωνιστικές, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη, προέδρου της Super League και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον Γιώργο Κοσμά, διευθύνοντα σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μάλιστα, στο διάλογο πήρε θέση και ο Γιάννης Αλαφούζος, πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Πλατεία Αλεξάνδρας, ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ απάντησε στον εκπρόσωπο της ΑΕΚ, όταν υποστήριξε πως η Ένωση έκανε αίτημα για να ανοίξουν οι κάμερες.

«Ακόμα και αν ανοίξουν οι κάμερες, παρότι από όσο γνωρίζουμε μια ΠΑΕ είστε, όχι η εισαγγελία για να δίνετε παραγγελίες, το "Ελευθέριος Βενιζέλος" δεν είναι ΕΠΟ να παραγγέλνετε, αλλά σας λέω ότι, ας πούμε, ότι υπάρχει μια ένταση. Τι σημαίνει αυτό; Αφήστε τα παραμύθια επιτέλους. Όλο ένα στημένο σκηνικό ήταν! Ούτε μεθυσμένοι υπήρχαν ούτε τίποτα. Είδατε το αλκοτέστ των ανθρώπων; Μηδέν!», φέρεται πως ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε εκείνο το σημείο, ο Γιώργος Κοσμάς απάντησε: «Είδαμε ένα χαρτί από μπακάλικο», με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να του απαντά: «Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε το αλκοτέστ κύριε Κοσμά. Χαρτιά από μπακάλικα και ταβέρνες εσείς χρησιμοποιείτε. Έχετε κάνει το ποδόσφαιρο Μπανανία».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος φέρεται να δήλωσε: «Κύριε Κοσμά όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος διοικεί την ΕΠΟ με τον κ. Γιαννάκη Παπαδόπουλο που ξέρουμε πως αθωώθηκε από τις επιτροπές της ΕΠΟ. Όλοι γνωρίζουμε το ρόλο του Μάνταλου, τα αίσχη στις ΕΠΣ και όλα τα υπόλοιπα. Παρότι είστε αγενής χαίρομαι που αποκαλύψατε ότι εσείς αιτηθήκατε την αλλαγή διαιτητή. Εσάς ποιος σας ενημέρωσε και δεν ενημέρωσαν εμάς; Είναι ντροπή όσα συμβαίνουν».

Μάλιστα, στη συνέχεια ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Γ. Κοσμάς: «Τι θέλετε κύριε Αλαφούζο; Γκιρτζίκηδες;».

Β. Μαρινάκης: «Ποιον να θέλουμε, τον Μπαλτάκο τον φασίστα;».

Γ. Κοσμάς: «Θέλετε να σας κλείνουν σε ασανσέρ κύριε Αλαφούζο;».

Γ. Αλαφούζος: «Εγω κλείστηκα στο ασανσέρ κύριε, δεν κλείστηκα φυλακή! Εγω δεν θα κάτσω να παρακολουθήσω όλο αυτό! Να το χαίρεται το ποδόσφαιρο όπως το έκανε ο κύριος Μελισσανίδης και οι Παπαδόπουλοι».

Γ. Κοσμάς: «Η ΑΕΚ δεν έπρεπε να συνομιλεί μαζί σας με τόσο υβριστικές αναφορές που κάνατε στις επιστολές σας».

Β. Μαρινάκης: «Η δική σας επιστολή ήταν απαράδεκτη. Και επειδή λέτε για κόκκινους σβέρκους άλλων ομάδων, δείτε καλύτερα το δικό σας σβέρκο που τον έχουμε κάνει ολόμαυρο!».

Σχετικές ειδήσεις