ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: «Επίθεση» Αλαφούζου σε ΑΕΚ – «Ελέγχει την ΕΠΟ»

Super League
Intime News

Super League: Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος εξαπέλυσε πυρά κατά της ΑΕΚ, λέγοντας ότι «ελέγχει την ΕΠΟ».

Ο ισχυρός άντρας του «τριφυλλιού» είχε έντονο διάλογο με τον αντιπρόεδρο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Γιώργο Κοσμά.

«Το ποιος ελέγχει το ποδόσφαιρο σήμερα, την ΕΠΟ, το ποιος είναι ο κ.Παπαδόπουλος που δεν καταδικάστηκε από τις επιτροπές, το ξέρουν όλοι. Όσο και να φωνάζει ο κ.Κοσμάς. Όλοι το ξέρουν. Λυπάμαι πολύ και για τον κ.Μπαλτάκο, που έχει και μία ιστορία. Μας είπε ο κ.Κοσμάς ότι η ΑΕΚ ζήτησε να αλλάξει ο διαιτητής. Εμείς ποτέ δεν θίξαμε την ΑΕΚ στην επιστολή μας. Ζητήσαμε συγκεκριμένες απαντήσεις από τον Μπένετ. Τώρα γιατί θίχτηκε, δεν το ξέρω. Να χαίρεστε και τον κ.Μελισσανίδη. Λέτε στην ανακοίνωσή σας ότι με έκλεισε ο Μαρινάκης σε ασανσέρ. Εγώ τουλάχιστον δεν κλείστηκα στη φυλακή. Να σας χαίρονται οι δικοί σας», τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος κι αποχώρησε από την τηλεδιάσκεψη.

Νωρίτερα, ο Κοσμάς είχε χαρακτηρίσει: «εξόχως συκοφαντικές και τις δύο ανακοινώσεις (σ.σ. τις επιστολές Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Λίγκα)» και πρόσθεσε πως: «Η ΑΕΚ δεν έχει κατηγορηθεί για εγκληματική οργάνωση, ποτέ».

Επίσης, ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός είχαν ζητήσει την αλλαγή του διαιτητή, Γιόβιτς, για το ντέρμπι «αιωνίων», με τον Αλαφούζο να αναφέρει ότι: «Ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν ζήτησε αλλαγή. Μη λέτε ψέματα, μου κάνει εντύπωση. Εγώ ένα συμπέρασμα έβγαλα. Ότι εσείς ζητήσατε να αλλάξει ο Πολωνός διαιτητής».

Σχετικές ειδήσεις