ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Στον «αέρα» ο τελικός - Άκυρο από την κυπριακή Αστυνομία

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Στον «αέρα» ο τελικός - Άκυρο από την κυπριακή Αστυνομία
Eurokinissi

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Αρνητική ήταν η απάντηση της Αστυνομίας Κύπρου σχετικά με το αίτημα διεξαγωγής του τελικού στο ΓΣΠ της Λευκωσίας στις 20 Μαΐου.

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στην απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, καθώς η Αστυνομία της Κύπρου απάντησε αρνητικά στο αίτημα για τη διεξαγωγή του αγώνα στη Μεγαλόνησο.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο τελικός βρίσκεται πλέον και επίσημα στον «αέρα», καθώς παρά τη σύμφωνη γνώμη της ΚΟΠ για τη διεξαγωγή του αγώνα, η Αστυνομία «άναψε» κόκκινο, με αποτέλεσμα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να καλείται να βρει νέο γήπεδο και ίσως διαφορετική ημερομηνία για την τέλεση του τελικού.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Τοποθέτηση Αστυνομίας Κύπρου σχετικά με αίτημα για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο στάδιο ΓΣΠ.

Σχετικά με το πιο πάνω θέμα, η Αστυνομία Κύπρου αναφέρει ότι δεν μπορεί να απαντήσει θετικά, στο αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, στην Κύπρο.

Το ζήτημα απασχόλησε έντονα τα αρμόδια τμήματα της Αστυνομίας από την πρώτη στιγμή, που το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας. Για το σκοπό αυτό, ζητήθηκαν επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την επικινδυνότητα της εν λόγω ποδοσφαιρικής συνάντησης. Οι πληροφορίες που λήφθηκαν είναι τέτοιες, που επιβάλλουν στην Αστυνομία, να μην συνηγορήσει στη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση της Αστυνομίας Κύπρου, λήφθηκε με μοναδικό γνώμονα τη διατήρηση της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας των πολιτών».

Σχετικές ειδήσεις