ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στον τελικό, μετά την «αγγαρεία» στη Τούμπα με τη Λαμία

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στον τελικό, μετά την «αγγαρεία» στη Τούμπα με τη Λαμία

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Λαμία στη Τούμπα, αλλά προκρίθηκε (χάρη στο 5-1 του πρώτου αγώνα) στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήξεραν πως η υπόθεση πρόκριση έχει ξεκαθαρίσει από τον πρώτο αγώνα κι έκαναν συντήρηση δυνάμεων στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Το τελικό 1-1 κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας, εξασφάλισε την πρόκρισή του «Δικέφαλου» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για έκτη φορά τα επτά τελευταία χρόνια.

Ο Στέφαν Σβαμπ με πέναλτι στο 25' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Γιώργο Μανούσο να ισοφαρίζει στο 51' για τους φιλοξενούμενους.

Ο ΠΑΟΚ στον τελικό -που ακόμα κανείς δεν ξέρει που θα γίνει- θα αντιμετωπίσει για τέταρτη φορά τα επτά τελευταία χρόνια την ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Κάργας, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (67' Ράφα Σοάρες), Σβαμπ, Ντάντας (78' Φιλίπε Σοάρες), Νάρεϊ (46' Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας, Τάισον (67' Α. Ζίβκοβιτς), Τόμας (67' Ολιβέιρα).
ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Παούλαβετς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Σλίβκα (68' Μπεχαράνο), Στάνκο, Μαρτίνεθ (85' Τζανδάρης), Ασκόφσκι (68' Σιμόν), Μεδίνα (82' Κοντονίκος), Μανούσος (68' Βέργος).

Σχετικές ειδήσεις