Χακίμι: Η πρώην γυναίκα του σταρ της Παρί δεν παίρνει φράγκο από το διαζύγιο, λόγω της πεθεράς της

Newsbomb

Instagram

Η πρώην γυναίκα του Χακίμι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ήθελε τη μισή περιουσία του, αλλά ο άσος της Παρί δεν έχει τίποτα στο όνομά του!

Ο Χακίμι και η εντυπωσιακή πρώην γυναίκα του, Χίμπα Αμπούκ δεν είναι πια μαζί, ωστόσο, ο Μαροκινός φαίνεται πως είχε προβλέψει εδώ και πολύ καιρό την εξέλιξη της σχέσης τους.

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα πριν το Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά η καταγγελία μιας 23χρονης πως ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν επιχείρησε να τη βιάσει το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου, έβαλε οριστικό τέλος στον γάμο τους.

Ασράφ Χακίμι: Νεαρή γυναίκα τον κατήγγειλε για βιασμό

Η υπόθεση του βιασμού έχει πάρει τον δρόμο των δικαστηρίων, ενώ το ίδιο έγινε και με την αίτηση του διαζυγίου. Η κατά 12 χρόνια μεγαλύτερη από τον Χακίμι, Αμπούκ, διεκδικούσε τη μισή περιουσία του Μαροκινού σταρ, ο οποίος είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Ligue 1.

Ωστόσο, η πρώην γυναίκα του έμεινε με άδεια χέρια, καθώς όπως αποδείχθηκε ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν είχε μεταφέρει ολόκληρη τη περιουσία του στο όνομα της μητέρας του, εδώ και πολύ καιρό.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved