ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κεφαλοκλείδωμα σε αντίπαλο, άσεμνη χειρονομία στην εξέδρα για τον... Μέσι (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κεφαλοκλείδωμα σε αντίπαλο, άσεμνη χειρονομία στην εξέδρα για τον... Μέσι (vids)

Η θητεία στην Αλ Νασρ δεν εξελίσσεται ιδανικά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ξεσπάει τα νεύρα του σε αντίπαλους παίκτες και οπαδούς.

Ίσως και ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο να περίμενε πως η παρουσία του και μόνο θα ήταν αρκετή για να κάνει την Αλ Νασρ ασυναγώνιστη στη Σαουδική Αραβία και πρωταθλήτρια.

Στην πράξη, ωστόσο, αυτό αποδεικνύεται δύσκολο. Ειδικά μετά την ήττα με 2-0 στο μεγάλο ντέρμπι με την Αλ Χιλάλ, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει από την κορυφή της Σαούντι Προ Λιγκ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δυσκολεύεται περισσότερο από όσο θα περίμενε, έχοντας μεν 11 γκολ σε ισάριθμα ματς, αλλά σε κάποια εξ αυτών σχεδόν δεν ακουμπάει μπάλα. Με αποτέλεσμα να βγάζει μεγάλο εκνευρισμό και να αντιδρά με απαράδεκτο τρόπο.

Στο 57' του αγώνα, ο 38χρονος σούπερ σταρ θύμισε αθλητή... MMA, μιας κι έβγαλε νοκ-άουτ έναν αντίπαλό του με ένα απίστευτο εναέριο κεφαλοκλείδωμα, το οποίο τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα μόνο...

Σαν να μην έφτανε αυτό, με το τελευταίο σφύριγμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα έβαλε και με τους οπαδούς της Αλ Χιλάλ, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι, για να πικάρουν τον Πορτογάλο.

Ο επιθετικός της Αλ Νασρ αντέδρασε κι έδειξε προς την κερκίδα τα γεννητικά του όργανα, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Διαβάστε επίσης:

«Τρελά» λεφτά οι Σαουδάραβες στα… πόδια του Ζινεντίν Ζιντάν

Λιονέλ Μέσι: Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Louis Vuitton