ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Αντίδραση Μπέου για τις δηλώσεις Αντωνίου - «Θα κλείσω τα φώτα στο γήπεδο»

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Αντίδραση Μπέου για τις δηλώσεις Αντωνίου - «Θα κλείσω τα φώτα στο γήπεδο»

Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στις δηλώσεις του Στέργιου Αντωνίου για τελικό Κυπέλου στο Πανθεσσαλικό με 10.000 φιλάθλους, επιμένοντας πως το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ θα γίνει με 400 προσκλήσεις.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον Sport Fm και έδωσε απαντήσεις για τις δηλώσεις του Στέργιου Αντωνίου για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με 10.000 φιλάθλους.

Αναλυτικά όσα είπε ο δήμαρχος Βόλου:

«Έχουν πάρει φόρα, αμπάριζα ο Αντωνίου, ο Διακοφώτης τις εκπομπές. Εγώ θέλω να δώσω μερικές πληροφορίες στον κόσμο. Τι έχετε κάνει τόσα χρόνια; Όχι εσείς, γενικά προς κάθε παράγοντα το λέω. Τι έχουμε κάνει για να βάλω και τον εαυτό μου μέσα, για να μη γίνονται τα επεισόδια και όλα αυτά; Να μην μπορούμε να δούμε έναν αγώνα γιορτή με 30 χιλ. κόσμο, τι έχουμε κάνει για να αποτρέψουμε αυτούς τους αληταράδες να μην είναι στο γήπεδο;».

Για να σημειώσει στη συνέχεια: «Έγινε τελικός κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ και πλακώθηκαν στο γήπεδο. Βγαίνει ο Αντωνίου και λέει ο τελικός να γίνει με 10 χιλιάδες. Να τους πάρει στο σπίτι του ο Αντωνίου… Ποια ομοσπονδία παγκοσμίως ρωτάει τις ομάδες και τους προπονητές πότε θέλουν να παίξουν, είναι τρομερό, αλλάζουν ημερομηνίες συνεχώς. Δηλαδή ότι θέλουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα γίνει; Αν μπουν 401 άτομα μέσα αντί για 400, τότε θα κλείσω τα φώτα στο γήπεδο».

Και κατέληξε ο Αχιλλέας Μπέος: «Την ευθύνη την έχει η ΕΠΟ για το πού θα πάνε οι προσκλήσεις, θα πρέπει να μας φέρει λίστα με τα ονόματα τους».

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Με συνταγή... Ολυμπιακού η «Ένωση» στο ντέρμπι των «Δικεφάλων»

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Χάνουν το ντέρμπι Αουγκούστο και Τάισον - Η αποστολή Λουτσέσκου

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Οριστικά στις 24 Μαΐου – «Μπορεί να γίνει με 10.000 θεατές»